آشپزی, پلو و ته چین rice-and-te-china

طرز تهیه ته چین مرغ، بادمجان مجلسی

ته چین مرغ و بادمجان
  •  ته چین مرغ، بادمجان مجلسی:

     

     ته چین مرغ، بادمجان مجلسی یکی از انواع ته چین ها ست که بسیار خوشمزه و مجلسی است.

    ترکیب مرغ و بادمجان خیلی عالی می شود و طعم فوق العاده ای دارد.

    مواد لازم برای ته چین مرغ و بادمجان:

    سینه مرغ : 1 عدد

    زرشک : 3/4 پیمانه

    پیاز بزرگ : 1 عدد

    پیاز کوچک : 1 عدد

    بادمجان باریک و بدون تخم : 400 گرم

    تخم مرغ : 2 عدد

    برنج : 4 پیمانه

    ماست شیرین : دو و نیم قاشق غذا خوری

    زعفران به میزان لازم

    ته چین مرغ با بادمجان

    طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان:

    ابتدا برنج را پاک می کنیم و بعد می شوییم و سپس برنج را به مدت 2 ساعت در آب و نمک خیس می کنیم.

    مرغ را به همراه پیاز کوچک که خرد کردیم و کمی روغن، فلفل، زردچوبه و آب جوش می گذاریم بپزد.

    زعفران را می گذاریم تا دم بکشد.

    پیاز بزرگ را خلال کرده و سرخ می کنیم.

    بادمجان ها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و سپس سرخ می کنیم.

    زرشک ها را سرخ کنید و مرغ را ریز خرد کنید ( ریش ریش کنید.)

    دو عدد تخم مرغ و ماست را به همراه زعفران، کمی فلفل و نمک را در یک کاسه بریزید و هم بزنید تا یک دست شود.

    برنج را درون آبجوش و نمک می ریزیم.

    زمانی برنج را آبکش می کنیم که وقتی دانه برنج را بین دو انگشت قرار می دهیم نه سفت باشد نه خیلی نرم.

    برنج آبکش شده را با ماست و تخم مرغ خوب مخلوط می کنیم و به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم.

    کف یک تابه بزرگ روغن می ریزیم و نصف برنج آماده شده را درون تابه می ریزیم و با کف گیر فشار می دهیم تا کاملا صاف شود.

    حالا نوبت مواد میانی ته چین است.

    اول مرغ رشته شده را می ریزیم بعد به ترتیب پیاز داغ، زرشک و حلقه های بادمجان را می ریزیم.

    باقی برنج را روی مواد می ریزیم و با کف گیر فشار می دهیم تا کاملا صاف شود.

    در مرحله آخر با دسته کف گیر یک سوراخ در وسط برنج ایجاد می کنیم.

    روی شعله وسط گاز شعله پخش کن می گذاریم و تابه را روی شعله پخش کن می گذاریم.

    بعد از اینکه آب روی درب تابه تقطیر شد در تابه را دم کنی می گذاریم و فرصت می دهیم تا با شعله کم کاملا بپزد.

    نکته :

    ( برای اینکه بادمجان ها روغن کمتری مصرف کنند از شب قبل آنها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید و درون یک آبکش پخش کنید و روی آنها کمی نمک بپاشید.)

    بادمجان شکم پر ترکیه ای

     

     

     

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.