آشپزی, انواع غذاهای ملل دنیا, بلاگ

طرز تهیه خورش مرغ فرانسوی

طرز تهیه کوک او وین فرانسوی
  • طرز تهیه کوک او وین فرانسوی:

     

    امروز قصد داریم طرز تهیه کوک او وین فرانسوی را به شما آموزش دهیم پس با ما همراه باشید .

    اولین بار «جولیا چایلد» (Julia Child) از طریق نمایش تلویزیونی و کتابش این غذا را معرفی نمود.

    کوک او وین یک خورشت یا خوراک دلچسب فرانسوی است که با مرغ و قارچ تهیه می شود.

    این غذا غنی و پر از عطر و طعم بی نظیر یک غذای کلاسیک است که همه در یک قابلمه آماده و بعد از چند ساعت تبدیل به یک خوراک لذیذ می شود.

    در این خوراک از هویج و قارچ استفاده شده و اگر در یخچال سبزیجات دیگری مانند فلفل، یا نخود فرنگی و ذرت هم دارید در این خوراک بریزید و مطمئن باشی از این خوراک تعریف می کنند.

    تاریخچه غذای کوک اوون فرانسوی:

    در افسانه‌های مختلف آمده‌است که پیشینهٔ کوک او ون به گل باستان و دوران ژولیوس سزار بازمی‌گردد، اما دستور تهیهٔ آن تا پیش از اوایل سدهٔ ۲۰ میلادی مستند نشده بود.

    به‌طور کلی بر سر وجود این غذا به‌عنوان یک غذای روستایی برای مدت‌های زیاد پیش از آن اتفاق نظر وجود دارد.

    سیمون بک، لوئیزت برتول و جولیا چایلد دستور تهیهٔ کوک او ون را در کتاب آشپزی خود با نام تسلط بر هنر آشپزی فرانسوی که در سال ۱۹۶۱ منتشر شد، گنجانده‌اند.

    چایلد نیز در برنامهٔ آشپزی آشپز فرانسوی پخش‌شده از شبکهٔ پی‌بی‌اس دو بار به تهیهٔ این غذا پرداخته‌است.

    ارائهٔ این غذا به روش‌های مختلف به افزایش شهرت و محبوبیت این غذا در ایالات متحده کمک کرد و کوک او ون به‌عنوان یکی از غذاهای دارای امضای چایلد در نظر گرفته می‌شود.

     

    مواد لازم برای کوک او وین :

    • مرغ : 1 عدد
    • کره : 60 گرم
    • ژامبون مرغ : 4 ورق
    • آب : 1 قاشق غذا خوری
    • رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذا خوری
    • آرد : 1 قاشق غذا خوری
    • پیاز کوچک : 16 عدد معادل 375 گرم
    • سیر : 2 حبه
    • آب انار : 1/2-1 پیمانه
    • پودر عصاره مرغ : 1 بسته
    • قارچ کوچک : 250 گرم
    • آب ( اضافی ) : 2 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه کوک او وین فرانسوی :

    مرغ را به اندازه دلخواه برش دهید و چربی آن را بگیرید.

    تکه های مرغ را در تابه بچنید و با کره سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

    بعد از اینکه مرغها کاملا طلایی رنگ شدند آنها را از تابه بیرون بیاورید .

    نکته : فقط 1 قاشق غذا خوری از کره را درون تابه نگهدارید .

    نکته : پیازهای کوچک را به صورت کامل در غذا استفاده کنید و آنها را خرد نکنید.

    در این مرحله  ژامبون ها را خرد کنید و همراه با پیاز و سیر به کره داخل تابه اضافه کنید تا پیازها طلایی رنگ شوند.

    بعد از اینکه پیازها طلایی رنگ شدند عصاره مرغ ، رب گوجه فرنگی و آب انار را به موادتان داخل تابه اضافه کنید .

    در این مرحله مرغها را دوباره در تابه بچینید و با حرارت کم بجوشانید و بعد از 30 دقیقه شعله را خاموش کنید.

    این کار را می توانید در مایکروویو به مدت 15 دقیقه با حرارت زیاد انجام دهید.

    طرز تهیه کوک او وین فرانسوی

    سپس قارچها کوچک را بدون اینکه خرد کنید به غذا اضافه کنید و درب تابه را بگذارید

    قارچها را به مدت 10 دقیقه همراه با مرغ و بقیه مواد بجوشانید.

    مرغها را از تابه بیرون بیاورید و در ظرف مناسب پذیرایی بریزید .

    آرد را الک کنید و با آب ( اضافی ) در تابه محتوی مواد بریزید و روی حرار کم مدام هم بزنید تا غلیظ شوند.

    این سس را روی مرغها بریزید و میل کنید.

    نکته:

    همه این مراحل را می توانید از یک روز قبل انجام دهید و وقتی غذا آماده شد بگذارید کاملا خنک شود و بعد در یخچال بگذارید .

    روز بعد تنها کاری که باید انجام دهید این است که کمی آب مرغ به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید تا سس آن کمی رقیق تر شود و در ماهیتابه را بگذارید.

    داخل فر با دمای سیصد درجه فارنهایت به مدت بیست تا بیست و پنج دقیقه انتقال دهید تا گرم شود.

    ماهیتابه را می توانید مستقیما سر میز بیاورید و با کمی آویشن تازه تزئین کنید.

    وقتی مهمان ها این غذا را سر میز ببینند خیلی تحت تاثیر قرار خواهند گرفت و کلی از شما تعریف خواهند کرد.

    این غذا بسیار خوشمزه است که شامل یک سس پرملات و مرغ آبدار است و اگر امتحان کنید مطمئنا عاشقش می شوید.

    طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا هندی

     

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.