آشپزی, انواع غذاهای ملل دنیا

بادمجان شکم پر ترکیه ای

بادمجان شکم پر ترکیه ای
  • بادمجان شکم پر ترکیه:

     

    بادمجان شکم پر  ترکیه یا امام بایلدی از غذاهای معروف ترکیه است.

    این غذا با سبزیجات معطری که دارد غذایی بسیار خوش عطر و خوش طعم است.

    امام بایلدی علاوه بر کشور ترکیه، از غذاهای سنتی و پرطرفدار نواحی عثمانی قدیم است.

    مواد لازم :

    بادمجان : 6 عدد

    روغن زیتون : 4 قاشق غذاخوری

    پیاز قرمز متوسط : 2 عدد

    سیر : 4 حبه

    جعفری : 3 قاشق غذاخوری

    فلفل دلمه ای سبز : 1 عدد

    گوجه فرنگی : 4 عدد

    پودر زیره سبز : 1 قاشق چای خوری

    رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذا خوری

    نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

    بادمجان شکم پر ترکیه

    طرز تهیه بادمجان شکم پر ترکیه:

    ابتدا فر را تا دمای 230 ذرجه سانتی گراد گرم کنید سپس سینی فر را با فویل یا کاغذ روغنی بپوشانید.

    با یک قاشق روغن زیتون کف سینی فر را چرب کنید.

    بادمجان ها را بشویید و پوست آنها راه راه بگیرید و کلاهک بادمجان ها را جدا نکنید.

    روی بادمجان ها یک شکاف عرضی ایجاد کنید اما مراقب باشید که بادمجان ها از پشت پاره نشوند.

    کمی نمک روی بادمجان ها بپاشید و آنها را به مدت 30 دقیقه داخل صافی قرار دهید.

    با دستمال بادمجانها را خشک کنید و در سینی فر بچنید.

    سینی فر را به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا زمانی که پوست بادمجان ها خشک و چروک شوند.

    بادمجان ها را از فر خارج کنید و کنار بگذارید .

    2 قاشق روغن زیتون را در تابه بزرگی بریزید و  تابه روی حرارت متوسط قرار دهید.

    پیازهای خرد شده را داخل تابه بریزید و چند دقیقه تفت دهید ، سپس فلفل دلمه و سیر خرد شده را اضافه کنید.

    حدود 10 دقیقه سبزیجات را تفت دهید تا کاملا نرم شوند.

    با کمی نمک و فلفل ، سبزیجات را مزه دار کنید و گوجه‌فرنگی خرد شده، زیره، رب گوجه  و جعفری خرد شده را به بقیه مواد اضافه کنید.

    سبزیجات را به مدت 5 دقیقه بپزید و هم بزنید تا عطر زیره و سایر سبزیجات بلند شود.

    حرارت فر را به 180 درجه سانتی گراد کاهش دهید.

    بادمجان ها را داخل سینی فر بچینید بطوریکه شکاف آنها رو به بالا باشد.

    با قاشق از ترکیب سبزیجات داخل شکاف بادمجان ها بریزید و تمام بادمجان ها را با مواد پر کنید.

    باقیمانده روغن زیتون را روی بادمجان ها بریزید.

    2 قاشق غذاخوری آب داخل سینی فر بریزید و سینی را به مدت 40 تا 45 دقیقه داخل فر قرار دهید.

    سپس بادمجان ها را از فر خارج کنید و به صورت گرم سرو کنید.

     

    طرز تهیه سوپ رژیمی بادمجان

     

    دستور پخت پیتزای بادمجان لقمه ای

     

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.