طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا هندی:
امروز قصد داریم طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا را به شما آموزش دهیم پس با ما همراه باشید .
یکی از محبوبترین غذاهای هندی چیکن تیکا ماسالا است این غذا سرشار از عطر و طعم و رنگ می باشد.
مواد لازم برای چیکن تیکا ماسالا هندی :
سینه مرغ 200 گرم
زردچوبه نصف قاشق مربا خوری
روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
سرکه 1 قاشق مربا خوری
ماست 1 قاشق غذا خوری
سیر 1 حبه
نمک و فلفل به مقدار لازم
زنجبیل ،ادویه کاری به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس :
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
کره 1 قاشق غذا خوری
پیاز 1 عدد
سیر 1 حبه
پودر هل نصف قاشق چای خوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
زنجبیل 1 قاشق چای خوری
ماست زده شده نصف فنجان
زردچوبه نصف قاشق چای خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
گشنیز 1 قاشق مربا خوری
طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا هندی:
ابتدا سینه مرغ را تکه تکه کنید و با زنجبیل ، زردچوبه ،نمک ،فلفل ،ماست،سرکه،نمک و سیر رنده شده مخلوط کنید سپس مرغ مخلوط شده با مواد را به مدت 12 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب مزه دار شود .
سپس تکه های مرغ مزه دار شده را در قابلمه بریزید و با حرارت کم بزارید به مدت 1 ساعت سرخ کنید درب قابلمه را حتما ببندید. ( اصلا آب اضافه نکنید )
طرز تهیه سس :
در قابلمه ای روغن زیتون و کره را بریزید و همه ادویه های مربوط به سس را اضافه کنید سپس پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود و بعد سیر را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
کمی که مود را تفت دادید رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید سپس ماست زده شده را بریزید .
بعد از اینکه موادتان خوب غلیظ شد تکه های مرغ سرخ شده را افزوده و تفت دهید .
حرارت رو کم کنید 3 دقیقه در قابلمه رو بزارید تا بپزد چیکن تیکا شما آماده شد در ظرف سرو بکشید و با برگ گشنیز خرد شده تزئین کنید.
یک نکته بگم همراهان عزیزم 👇
هندی ها چیکن تیکا رو با ادویه ماسالا و 1 قاشق غذا خوری فلفل قرمز درست میکنند.
بجای ماست از خامه استفاده میکنند اما چون ما ایرانی ها زیاد دوست نداریم از خامه و تندی زیاد استفاده کنیم ماست را جایگزین خامه و فلفل سیاه جایگزین فلفل قرمز کردیم.
شما می توانید این غذای خوشمزه را با استفاده از رب گوجه فرنگی چینود تهیه کنید و از آن لذت ببرید.