طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا هندی:
امروز قصد داریم طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا را به شما آموزش دهیم پس با ما همراه باشید.
یکی از محبوبترین غذاهای هندی چیکن تیکا ماسالا است این غذا سرشار از عطر و طعم و رنگ هست.
مواد لازم برای چیکن تیکا ماسالا هندی :
سینه مرغ 200 گرم
زردچوبه نصف قاشق مربا خوری
روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
سرکه 1 قاشق مربا خوری
ماست 1 قاشق غذا خوری
سیر 1 حبه
نمک و فلفل به مقدار لازم
زنجبیل، ادویه کاری به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس :
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
کره 1 قاشق غذا خوری
پیاز 1 عدد
سیر 1 حبه
پودر هل نصف قاشق چای خوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
زنجبیل 1 قاشق چای خوری
ماست زده شده نصف فنجان
زردچوبه نصف قاشق چای خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
گشنیز 1 قاشق مربا خوری
طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا هندی:
ابتدا سینه مرغ را تکه تکه کنید و با زنجبیل، زردچوبه، نمک، فلفل، ماست، سرکه و سیر رنده شده مخلوط کنید سپس مرغ مخلوط شده با مواد را به مدت 12 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب مزه دار شود.
سپس تکه های مرغ مزه دار شده را در قابلمه بریزید و با حرارت کم بزارید به مدت 1 ساعت سرخ کنید درب قابلمه را حتما ببندید. ( اصلا آب اضافه نکنید )
طرز تهیه سس :
در قابلمه ای روغن زیتون و کره را بریزید و همه ادویه های مربوط به سس را اضافه کنید سپس پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود و بعد سیر را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
کمی که مود را تفت دادید رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید سپس ماست زده شده را بریزید.
بعد از اینکه موادتان خوب غلیظ شد تکه های مرغ سرخ شده را افزوده و تفت دهید.
حرارت رو کم کنید 3 دقیقه در قابلمه رو بزارید تا بپزد چیکن تیکا شما آماده شد در ظرف سرو بکشید و با برگ گشنیز خرد شده تزئین کنید.
یک نکته بگم همراهان عزیزم 👇
هندی ها چیکن تیکا رو با ادویه ماسالا و 1 قاشق غذا خوری فلفل قرمز درست می کنند.
بجای ماست از خامه استفاده می کنند اما چون ما ایرانی ها زیاد دوست نداریم از خامه و تندی زیاد استفاده کنیم ماست را جایگزین خامه و فلفل سیاه جایگزین فلفل قرمز کردیم.
شما می توانید این غذای خوشمزه را با استفاده از رب گوجه فرنگی چینود تهیه کنید و از آن لذت ببرید.