آشپزی, انواع غذاهای ملل دنیا, بلاگ

طرز تهیه کباب کاکوری هندی

  • کباب کاکوری هندی:

     

    کباب کاکوری هندی یکی از غذاهای پر طرفدار کشور هند است.

    در تهیه این کباب هندی  از گوشت بره چرخ کرده یا ساطوری استفاده می شود.

    کباب کاکوری نام خود را از شهر کاکوری که در حومه ی لاکنو قرار دارد گرفته است.

    این کباب با نرم ترین قسمت گوشت گوسفند و چندین ادویه تهیه  می شود.

    غذا های هندی پر ادویه و تند هستند کباب کاکوری هم این گونه است.

    کباب کاکوری هندی

    کباب کاکوری هندی

    مواد لازم :

    گوشت چرخ کرده گوسفندی ۲ فنجان

    پوره سیر و زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری

    پیاز رنده و آب گرفته شده ۱ عدد

    نمک ۲ قاشق غذاخوری

    پودر فلفل سیاه یک چهارم  قاشق غذاخوری

    گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

    فلفل سبز به مقدار لازم برای طعم دار کردن

    پاپایا خام خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

    میخک ۴ عدد

    دانه هل سیاه ۱ عدد

    پودر دارچین یک هشتم قاشق غذاخوری

    دانه زیره ۱ قاشق غذاخوری

    جوز هندی یک چهارم  قاشق غذاخوری

    پیاز سرخ کرده نصف فنجان

    آرد نخودچی یک چهارم فنجان

    تخم مرغ ۱ عدد

    حلقه‌ های پیاز برای تزیین

    لیمو ترش برای تزیین

    کباب کاکوری
    دستور پخت کباب کاکوری:

    تمام مواد را به جز تخم مرغ و آرد نخود چی و مواد تزیین را خوب مخلوط کنید.

    حدود 4 ساعت به مواد استراحت بدهید.

    بعد از 4 ساعت مواد را در مخلوط کن بریزید تا خمیر صاف و غلیظی بدست آورید.

    سپس تخم مرغ و آرد نخود چی را اضافه کنید و مخلوط را به خوبی ورز بدهید.

    روی مواد را بپوشانید و یک ساعت دیگر در یخچال قرار بدهید.

    حدود 30 دقیقه قبل از سرو غذا، گوشت را به سیخ‌ ها بکشید.

    روش اول می توانید کباب‌ ها را داخل روغن در تابه سرخ کنید.

    در روش دوم  می توانید فر را از قبل گرم کنید و داخل سینی فر را چرب کنید و داخل آن بچینید و داخل فر قرار بدهید تا کباب شوند.

    در روش سوم  کباب را روی ذغال بپزید.

    مراقب باشید کباب نسوزد و همه طرف آن به صورت یکسان بپزد.

    برای تزئین پیاز‌ های حلقه شده، لیمو ترش و سبزی معطر در کنار کباب هندی سرو کنید.

     

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.