کتلت لوبیا قرمز با سیب زمینی

کتلت لوبیا قرمز:
کتلت لوبیا قرمز یکی از انواع کتلت ها می باشد که بسیار خوشمزه است.
لوبیا قرمز یکی از انواع لوبیا ها می باشد که طعم و مزه ملایمی دارد و از آن در تهیه انواع خورشت ها و آش ها استفاده می شود.
این کتلت غذای خوبی برای گیاه خوران می باشد.
امروز در مجله آرکا طرز تهیه کتلت لوبیا قرمز و سیب زمینی بدون گوشت را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه کتلت لوبیا قرمز:
لوبیا قرمز 1 لیوان
2 قاشق غذا خوری جعفری ، شوید ، گشنیز
طرز تهیه کتلت لوبیا قرمز :
1- ابتدا لوبیا قرمز را از شب قبل خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود و راحت تر پخته شود بهتر است چندین بار آب لوبیا را عوض کنید.
سپس لوبیا را با مقداری آب بپزید و بعد با گوشتکوب له کنید.
3- گشنیز ، شوید و جعفری را خرد کنید .
لوبیا را به همراه سیب زمینی ، پیاز ، جعفری ، شوید ، گشنیز ، آرد سوخاری و ادویه ها و کمی نمک داخل یک کاسه بریزید و همه را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
4- مقداری روغن داخل تابه بریزید و بگذارید تا داغ شود سپس از مواد کتلت بردارید و در دست شکل دهید و یا قالب بزنید و داخل روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود.
دقت کنید حرارت کم باشد تا خوب مغز پخت شود سپس در انتها روی دستمال روغن گیر قرار دهید و در کنار دیگر مخلفات سرو کنید.
نکات کلیدی در تهیه کتلت لوبیا قرمز بدون گوشت
این کتلت اصلا وا نمی رود و یا نمی چسبد و هیچ تفاوتی با کتلت گوشت ندارد.
زیره باعث گرفتن نفخ لوبیا می شود.
از روغن سرخ کردنی استفاده کنید.
می توانید از گوجه فرنگی سرخ شده نیر در کنار کتلت لوبیا قرمز استفاده کنید.