بلاگ, مقالات

خواص درمانی عناب برای بدن

عناب
  • فواید درمانی عناب:

    فواید درمانی عناب بسیار زیاد می باشد.

    در این مقاله خواص دارویی گیاه عناب را کامل توضیح می دهیم.

    امیدوارم این مقاله برای شما همراهان همیشگی آرکا شاپز مفید باشد.

     

    خواص عناب برای دستگاه گوارش:

    عناب در زمان ابتلا به اسهال می تواند حرکات مربوط به دستگاه گوارش را کاهش دهد.

    مخلوط عناب را با نمک و فلفل به عنوان هضم کننده مصرف کنید.

    میوه خشک عناب رسیده به عنوان ملین است.

    درمان یبوست با عناب :

    هر روز صبح یک تکه زنجبیل تازه و چند دانه عناب را در یک لیوان آب جوش قرار دهید.

    پس از چند دقیقه این نوشیدنی را میل کنند.

    عناب تقویت کننده دستگاه گوارش است.

    مطالعات بالینی، تأثیرات عناب  برای رفع مشکلات مختلف گوارش را نشان داده است.

    مصرف عناب به هضم غذا کمک کرده و در جلوگیری از نفخ موثر است.

    خواص عناب :

    1-خاصیت آنتی‌ اکسیدانی و ضدالتهابی

    2-عصاره عناب موجب مهار اثر رادیکال‌های آزاد (به عنوان عامل افزایش التهاب) می‌گردد.

    3-حاوی آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی چون ویتامین C، کاروتنوئیدها و فلاوونوئید است.

    4-همچنین موجب تقویت سیستم ایمنی می‌شود.

    خواص عناب برای قند خون:

    ترکیبات اتری موجود در آن عامل مهار کننده‌ای در افزایش قند خون است.

    عناب قند خون، اوره، کراتینین، کلسترول سرم، تری‌گلیسیرید سرم، در سطح نرمال نگه می دارد.

    LDL وHDL، هموگلوبین را به طور قابل توجهی به سطح نرمال نزدیک می کند.

    فواید عناب برای درمان سرماخوردگی و تنگی نفس:

    این جوشانده آنفولانزا را درمان می کند.

    جوشانده عناب  انواع گلودرد را درمان می کند.

    چای عناب در شرق آسیا یک نوشیدنی بسیار گوارا محسوب می‌شود.

    چای عناب به جلوگیری از سرماخوردگی نیز کمک می‌کند.

    اگر خشکی سینه و سرفه دارید عناب داروی گیاهی مناسب و کارآمدی است.

    این میوه دارای لعاب فراوان، پروتئین، مواد قندی و مقدار زیادی ویتامین C است.

    این میوه به دلیل داشتن لعاب زیاد، نرم کننده سینه و ضد سرفه است.

    جوشانده عناب گرفتگی صدا را برطرف می‌کند.

    به علاوه آسم و تنگی نفس را برطرف می‌کند.

    برای تهیه جوشانده عناب ۵۰ گرم عناب را در 1 لیتر آب ریخته و بجوشانید تا حجم آن دو سوم شود.

    فواید درمانی عناب

    عناب محافظ کبد:

    مصرف عناب به طور معنی‌ داری سطوح آنزیم‌ های کبدی را کاهش می‌دهد.

    این آنزیم‌ها نشانگر آسیب بافتی هستند.

    میوه عناب اثرات محافظتی در برابر بیماری‌ های کبدی دارد.

    عناب در درمان کبد چرب نیز مفید است.

    فواید برگ عناب برای کاهش وزن:

    یک مشت از برگهای عناب را در یک پیمانه آب بریزید و به مدت یک شب آن را خیس کنید.

    صبح ناشتا آب برگهای خیس خورده را بخورید.

    این کار را به مدت یک ماه انجام دهید و شاهد تغییر وزن خود باشید.

    شما با این رژیم، عضلات خود را افزایش می‌دهید.

    با برگهای عناب چربی بدن کم می شود.

    نگاهی اجمالی بر خواص عناب:

    خواب آور است و بیخوابی را برطرف می کند بخصوص هسته عناب خواب آرو است.

    پوست درخت عناب داروی درمان کننده اسهال می باشد.

    آسم و تنگی نفس را برطرف می کند.

    تصفیه کننده خون بوده و به هضم غذا کمک میکند.

    عناب در درمان نامرتب بودن ضربان قلب،خستگی اعصاب، عرق شبانه وتعرق زیاد بدن استفاده می شوند.

    عناب بدلیل داشتن لعاب زیاد نرم کننده سینه است.

    ملین است مخصوصا اگر آنرا با آب و یا شیر بجوشانید.

    عناب آرام کننده اعصاب است.

    برگهای آن به شکل ضماد در درمان ادرار بندی به کار گرفته می شود.

    برای برطرف کردن ورم چشم ، عناب را به چشم بمالید.

    آب عناب با کاهو برای درمان سرطان مفید است.

    برگهای آن بند آورنده خون و تب بر هستند.

    خاصیت ضد میکروبی دارد.

    فواید درمانی عناب

    ارزش غذایی عناب:

    این میوه منبع خوبی از ویتامین C و حاوی مقادیر قابل ملاحظه ای مواد معدنی است.

    همچنین دارای پروتئین، کربوهیدرات و مواد معدنی کلسیم، فسفر، آهن، کاروتن، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین و فلور می باشد.

    در ضمن حاوی پکتین (به عنوان کلسیم پکتات) به عنوان فیبر محلول موثر در کاهش چربی و قند خون است.

    چربی کمی دارد. نسبت اسیدهای چرب اشباع نشده به کل چربی در میوه عناب بالا است.

    متخصصین تغذیه می توانند عناب را به عنوان بخشی از رژیم غذایی توصیه نمایند.

    مواد مغذی در هر ۱۰۰ گرم (۳٫۵ اونس)

    انرژی ـــــــــ ۳۳۱ کیلوژول (۷۹ کیلوکالری)

    کربوهیدرات‌ها ـــــــــ ۲۰٫۲۳ g

    چربی ـــــــــ ۰٫۲ g

    پروتئین ـــــــــ ۱٫۲ g

    آب ـــــــــ ۷۷٫۸۶ g

    ویتامین آ معادل ـــــــــ ۴۰ میکروگرم (۴٪)

    تیامین (ویتامین ) ـــــــــ ۰٫۰۲ میلی‌گرم (۲٪)

    ریبوفلاوین (ویتامین ) ـــــــــ ۰٫۰۴ میلی‌گرم (۳٪)

    نیاسین (ویتامین ) ـــــــــ ۰٫۹ میلی‌گرم (۶٪)

    ویتامین B۶ ـــــــــ ۰٫۰۸۱ میلی‌گرم (۶٪)

    ویتامین C ـــــــــ ۶۹ میلی‌گرم (۱۱۵٪)

    کلسیم ـــــــــ ۲۱ میلی‌گرم (۲٪)

    آهن ـــــــــ ۰٫۴۸ میلی‌گرم (۴٪)

    منیزیم ـــــــــ ۱۰ میلی‌گرم (۳٪)

    منگنز ـــــــــ ۰٫۰۸۴ میلی‌گرم (۴٪)

    فسفر ـــــــــ ۲۳ میلی‌گرم (۳٪)

    پتاسیم ـــــــــ ۲۵۰ میلی‌گرم (۵٪)

    سدیم ـــــــــ ۳ میلی‌گرم (۰٪)

    روی ـــــــــ ۰٫۰۵ میلی‌گرم (۱٪)

    خواص درمانی گیاه پونه

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.