آشپزی, سالادها

سالاد ماهی تن نیسو آز

سالاد ماهی تن نیسو

سالاد ماهی تن نیسو آز :

سالاد ماهی تن نیسو آز یک سالاد معروف فرانسوی است که در بندر نیس بسیار رایج است و به نیسوآز نیز معروف است.

در این مطلب آشپزی طرز تهیه سالاد نیس فرانسوی را آموزش می دهیم.

مواد لازم :

کنسرو ماهی تن : 1 عدد

لوبیا سبز : 200 گرم

کاهو پیچ متوسط : 1 عدد

سیب زمینی متوسط آب پز : 2 عدد

گوجه فرنگی متوسط : 2 عدد

تخم مرغ آب پز : 4 عدد

زیتون سیاه : 12 عدد

سرکه قرمز : 1/4 پیمانه (60 میلی لیتر)

روغن زیتون : 1/3 پیمانه ( 80 میلی لیتر )

سیر : 2 حبه

نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

سالاد ماهی تن نیسو

طرز تهیه سالاد ماهی تن نیسو آز :

2 لیتر آب را بگذارید تا جوش بیاید .

سپس یک قاشق چای خوری نمک به آب جوش اضافه کنید و لوبیا سبز را داخل آب جوش بریزید و 15 دقیقه زمان بدهید تا بپزد.

لوبیا سبز را در حدی که تردی اش از دست ندهد بپزید سپش آن را آبکش کرده و کنار بگذارید تا خنک شود.

سیب زمینی را پوست کنده و ورقه ورقه کنید سپس آن را کف کاسه مخصوص سرو سالاد بچینید.

کاهو و گوجه فرنگی را نیز به اندازه ای خرد کنید که نه خیلی کوچک باشد و نه خیلی بزرگ سپس کاهو و گوجه را باهم مخلوط کنید.

سپس کاهو و گوجه  را روی سیب زمینی بریزید.

روغن کنسرو ماهی تن را گرفته و با چنگال ماهی تن را تکه تکه کنید .

ماهی تن را به همراه زیتون سیاه ، تخم مرغ آب پز و لوبیا سبز روی سالاد بریزید.

برای تهیه سس سالاد ماهی تن نیسو آز سرکه قرمز ، روغن زیتون و سیر رنده شده را با هم مخلوط کرده و پس از اندازه کردن نمک و فلفل سس را روی سالاد بریزید.

بیشتر بخوانید :سالاد فیله مرغ

نکات:

در سالاد نیسو آز اصلی لوبیا سبز را یک دقیقه در آب جوش انداخته ، سپس آبکش کرده و روی آن را آب سرد می ریزند.

به این کار اصطلاحا آنزیم بری می گویند.

آنزیم بری باعث می شود سبزی ها تازه مانده و رنگ خود را حفظ کنند.

با توجه به ذائقه ما ایرانی ها توصیه می شود لوبیا سبز را کمی بیشتر بپزید.

در صورت تمایل می توانید در سالاد از فلفل دلمه ای قرمز خلالی و برگ ریحان استفاده کنید.

با اضافه کردن لوبیا چیتی آب پز سالاد شما تبدیل به یک غذای کامل می شود .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

4 × 1 =