خوراک مرغ و پرتقال چینی :
خوراک مرغ و پرتقال چینی غذایی لذیذ و خوشمزه است.
پیشنهاد می کنیم که حتما یک بار این غذای لذیذ را امتحان کنید.
مواد لازم برای خوراک مرغ و پرتقال چینی:
سینه مرغ : 2 عدد
سفیده تخم مرغ : 2 عدد
نشاسته ذرت :1/4 فنجان
بکینگ پودر : 1/4 قاشق چای خوری
بکینگ سودا : 1/8 قاشق چای خوری
نمک : 1/2 قاشق چای خوری
سرکه : 2 قاشق چای خوری
مواد لازم برای سس :
آب مرغ : یک و نیم فنجان
زنجبیل تازه : 1 قاشق چای خوری
سیر : 1 قاشق چای خوری
آب پرتقال تازه : 2 قاشق غذا خوری
پوست پرتقال رنده شده : 1 قاشق غذا خوری
شکر : 1/2 فنجان
سس سویا : دو و نیم قاشق غذا خوری
آبلیمو تازه : 1/4 فنجان
سرکه : 1/4 فنجان
شکر قهوه ای یا شیره یا عسل : 1/2 فنجان
فلفل قرمز پرک : 1/4 قاشق چای خوری
نشاسته ذرت : 3 قاشق غذا خوری
روغن مایع کنجد : 1/2 قاشق چای خوری
پیازچه : 1/4 فنجان
طرز تهیه خورش مرغ و پرتقال چینی:
سینه های مرغ را به صورت تکه های 2 سانتی خرد می کنیم.
نشاسته ذرت، سفیده تخم مرغ، نمک، بکینگ پودر و بکینگ سودا و سرکه را در یک کاسه مخلوط می کنیم و تکه های مرغ را دو ساعت در این مواد می خوابانیم.
بعد از دو ساعت تکه های مرغ را از مخلوط در می آوریم و دوباره در قدری نشاسته می چرخانیم و در روغن داغ سرخ می کنیم.
مرغ های سرخ شده را روی دستمال کاغذی می گذاریم تا روغن اضافیش گرفته شود.
تمام مواد سس به جز سیر و زنجبیل و پیازچه را در کاسه ای مخلوط می کنیم.
سیر و زنجبیل را در 1 قاشق چایخوری روغن در قابلمه ای تفت می دهیم و مخلوط سس را به آن اضافه می کنیم.
15 دقیقه روی حرارت می گذاریم و مرتب هم می زنیم تا سس غلیظ شود.
پیازچه را خرد کنید و با تکه های مرغ به سس اضافه می کنیم و 5 دقیقه دیگر می گذاریم تا تکه های مرغ بپزد.
سس که جذب مرغ شد خورش آماده است با تکه های پرتقال تزیین و با برنج سرو می کنیم.