آشپزی, غذای ملل

خوراک مرغ و پرتقال چینی

خوراک مرغ و پرتقال چینی

خوراک مرغ و پرتقال چینی :

خوراک مرغ و پرتقال چینی غذایی لذیذ و خوشمزه است.

پیشنهاد می کنیم که حتما یک بار این غذای لذیذ را امتحان کنید.

مواد لازم برای خوراک مرغ و پرتقال چینی:

سینه مرغ : 2 عدد

سفیده  تخم مرغ : 2 عدد

نشاسته ذرت :1/4 فنجان

بکینگ پودر : 1/4 قاشق چای خوری

بکینگ سودا : 1/8 قاشق چای خوری

نمک : 1/2 قاشق چای خوری

سرکه : 2 قاشق چای خوری

مواد لازم برای سس :

آب مرغ : یک و نیم فنجان

زنجبیل تازه : 1 قاشق چای خوری

سیر : 1 قاشق چای خوری

آب پرتقال تازه : 2 قاشق غذا خوری

پوست پرتقال رنده شده : 1 قاشق غذا خوری

شکر : 1/2 فنجان

سس سویا : دو و نیم قاشق غذا خوری

آبلیمو تازه : 1/4 فنجان

سرکه : 1/4 فنجان

شکر قهوه ای یا شیره یا عسل : 1/2 فنجان

فلفل قرمز پرک : 1/4 قاشق چای خوری

نشاسته ذرت : 3 قاشق غذا خوری

روغن مایع کنجد : 1/2 قاشق چای خوری

پیازچه : 1/4 فنجان

طرز تهیه خورش مرغ و پرتقال چینی:

سینه های مرغ را به صورت تکه های 2 سانتی خرد می کنیم.

نشاسته ذرت ،سفیده تخم مرغ ، نمک ، بکینگ پودر و بکینگ سودا و سرکه را در یک کاسه مخلوط می کنیم و تکه های مرغ را دو ساعت در این مواد می خوابانیم.

خورش مرغ و پرتقال چینی 1

بعد از دوساعت تکه های مرغ را از مخلوط در میاوریم و دوباره در قدری نشاسته می چرخانیم و در روغن داغ سرخ می کنیم.

مرغ های سرخ شده را روی دستمال کاغذی می گذاریم تا روغن اضافیش گرفته بشود.

خورش مرغ و پرتقال چینی 2

تمام مواد سس به جز سیر و زنجبیل و پیازچه را در کاسه ای مخلوط  می کنیم.

سیر و زنجبیل را در 1 قاشق چایخوری روغن در قابلمه ای تفت می دهیم و مخلوط سس را به آن اضافه می کنیم.خورش مرغ و پرتقال چینی 3

15 دقیقه روی حرارت می گذاریم و مرتب هم می زنیم تا سس غلیظ شود.

پیازچه را خرد کنید و با تکه های مرغ به سس اضافه می کنیم و 5 دقیقه دیگر می گذاریم تا تکه های مرغ بپزد.

سس که جذب مرغ شد خورش آماده است با تکه های پرتقال تزیین و با برنج سرو می کنیم.

سالاد فیله مرغ

خورشت پرتقال با مرغ

 

 

 

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بیست − بیست =