آش و هلیم, آشپزی, بلاگ

آش رشته خانگی

طرز تهیه آش رشته

 آش رشته خانگی

ما در این مقاله روش پخت آش رشته خانگی را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای آش رشته
  • سبزی آش: ۵۰۰ گرم (شامل مقدار بیشتری گشنیز و اسفناج یا برگ چغندر و مقدار کمتری تره و جعفری)
  • نخود: ۱۳۰ گرم (معادل دو سوم پیمانه)
  • لوبیا چیتی: ۱۳۰ گرم (معادل دو سوم پیمانه)
  • عدس: ۱۰۰ گرم (معادل نصف پیمانه)
  • رشته‌ی آش: ۲۰۰ گرم
  • پیاز: ۳ عدد بزرگ
    تفت دادن پیاز و سیر

    طرز تهیه آش رشته خوشمزه خانگی

  • نعنا خشک: ۳ قاشق غذاخوری
  • آرد (اختیاری): یک قاشق چای‌خوری
  • کشک: به میزان لازم
  • زردچوبه، فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم

روش پخت آش رشته خانگی

1- پیازها را به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید و در تابه سرخ کنید تا کاملا طلائی شود.

2-ادویه‌ها و نمک را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس ۲ لیتر آب جوش روی پیازها بریزید.

3- مقداری آب را در قابلمه ای مناسب بریزید و اجازه بدید آب به جوش آید سپس سبزی آش را به آب در حال جوش و پیازها اضافه کنید و اجازه دهید ۱ ساعت با درب بسته بپزد.

4- هنگامی که سبزی پخته شد حبوباتی را که از قبل پخته بودید را به سبزی اضافه کنید و اجازه دهید نیم ساعت با سبزی بپزند.

اضافه کردن حبوبات به آش

طرز تهیه آش رشته

نکته:

حبوبات آش را باید از شب قبل خیس کنید و پیش از اضافه کردن به آش جداگانه بپزید.

در همین فاصله که حبوبات و سبزی آش در حال پختن هستند، کشک را در قابلمه بریزید، به آن آب اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.

نعنا خشک سریع می‌سوزد و تنها کمی حرارت برایش کافی است.

بعد از نیم ساعت که حبوبات همراه سبزی جوشید و سبزی کاملا پخت، رشته‌های آشی را به سه قسمت خرد و به آش اضافه کنید.

درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه رشته کاملا بپزد.

بعد از این که رشته کاملا پخت نعنا داغ و کمی از کشک را به آش اضافه کنید.

برای جا افتادن آش رشته یک دم‌کنی روی در قابلمه قرار دهید .

اجازه دهید برای ۳۰ دقیقه آش شما با شعله‌ی خاموش جا بیفتد و لعاب‌دار شود.

در آخر نمک را اضافه کنید.

آش رشته

کنسرو لوبیا چیتی با قارچ چینود

 

 

 

 

بازگشت به لیست

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

چهارده + هفده =