بلاگ, آشپزی, انواع آش، حلیم

طرز تهیه آش رشته خانگی خوشمزه

طرز تهیه آش رشته

 آش رشته خانگی:

 

ما در این مقاله روش پخت آش رشته خانگی را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم :

  • سبزی آش: ۵۰۰ گرم (شامل مقدار بیشتری گشنیز و اسفناج یا برگ چغندر و مقدار کمتری تره و جعفری)
  • نخود: ۱۳۰ گرم (معادل دو سوم پیمانه)
  • لوبیا چیتی: ۱۳۰ گرم (معادل دو سوم پیمانه)
  • عدس: ۱۰۰ گرم (معادل نصف پیمانه)
  • رشته‌ی آش: ۲۰۰ گرم
  • پیاز: ۳ عدد بزرگ
    تفت دادن پیاز و سیر

    طرز تهیه آش رشته خوشمزه خانگی

  • نعنا خشک: ۳ قاشق غذاخوری
  • آرد (اختیاری): یک قاشق چای‌خوری
  • کشک: به میزان لازم
  • زردچوبه، فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم

طرز تهیه :

 

1- پیازها را به صورت نگینی یا خلالی ریز کنید و در تابه سرخ نمایید تا کاملا طلائی شود.

2-ادویه‌ها و نمک را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.

سپس ۲ لیتر آب جوش روی پیازها بریزید.

3- مقداری آب را در قابلمه مناسبی بریزید و اجازه بدهید آب به درجه جوش برسد سپس سبزی آش را به آب در حال جوش و پیازها اضافه نمایید و اجازه دهید ۱ ساعت با درب بسته بپزد.

4- هنگامی که سبزی پخته شد حبوباتی را که از قبل پخته بودید را به سبزی اضافه کنید و اجازه دهید نیم ساعت با سبزی بپزند.

اضافه کردن حبوبات به آش

طرز تهیه آش رشته

نکته:

حبوبات آش را باید از شب قبل خیس کنید و پیش از اضافه کردن به آش جداگانه بپزید.

در همین فاصله که حبوبات و سبزی آش در حال پختن هستند، کشک را در قابلمه بریزید، به آن آب اضافه نمایید تا به غلظت دلخواه برسد و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.

نعنا خشک سریع می‌سوزد و تنها کمی حرارت برایش کافی است.

بعد از نیم ساعت که حبوبات همراه سبزی جوشید و سبزی کاملا پخت، رشته‌ های

آشی را به سه قسمت خرد و به آش اضافه کنید.

درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه رشته کاملا بپزد.

بعد از این که رشته کاملا پخت نعنا داغ و کمی از کشک را به آش اضافه نمایید.

اجازه دهید برای ۳۰ دقیقه آش شما با شعله‌ ی خاموش جا بیفتد و لعاب‌ دار شود.

در آخر نمک را اضافه کنید.

آش رشته

 

سبزی خردکن 6 کیلویی BIGNES

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + 7 =