مقالات

سفره‌ی رمضان با طعم‌های جدید

از سحر تا افطار

از سحر تا افطار با غذاهای خوشمزه برای روزه‌داران:

 

از سحر تا افطار، در ماه رمضان میهمان سفره‌ی رحمت الهی هستیم و باید این فرصت را برای خودسازی و نزدیکی به خدا غنیمت بشماریم.

این ماه پر برکت، زمانی برای تزکیه‌ی روح، تقویت اراده و درک حال نیازمندان است. روزه نه تنها یک عبادت بزرگ، بلکه تمرینی برای صبر، شکرگزاری و مهربانی محسوب می‌شود.

یکی از مهم‌ترین جنبه‌های این ماه، تغذیه‌ی سالم و متعادل است که به حفظ انرژی و افزایش نشاط کمک می‌کند.

غذاهای مقوی و سالم در وعده‌های سحر و افطار، تأثیر زیادی بر سلامت بدن و کاهش احساس خستگی دارند.

در این بلاگ، سه غذای جدید، یک سوپ سالم و یک شیرینی معرکه معرفی می‌کنیم تا سفره‌ی افطار و سحر را متنوع، خوشمزه و در عین حال مغذی نماییم. 😋🌙✨


خوراک مرغ و لوبیا چیتی در مولتی کوکر

سحری – خوراک مرغ و لوبیا چیتی در مولتی کوکر:

(یک خوراک مقوی و خوشمزه که با حرارت ملایم در مولتی کوکر آماده می‌شود)

مواد لازم:

  • 2 تکه سینه یا ران مرغ
  • 1 لیوان لوبیا چیتی (از قبل بخیسانید)
  • 1 عدد پیازچه
  • 2 عدد گوجه‌فرنگی
  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
  • 1 قاشق چای‌خوری زعفران دم کرده
  • نمک به میزان لازم
  • 1عدد سیب‌زمینی
  • 1 قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
  • 2 لیوان آب
  • 1 قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

طرز تهیه:

مرغ را با روغن زیتون در مولتی کوکر کمی تفت دهید تا طلایی شود.
پیازچه، رب گوجه و گوجه فرنگی رنده شده را اضافه نمایید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید.
لوبیا چیتی، سیب‌زمینی، آب و ادویه‌ها را اضافه نموده و درب مولتی کوکر را ببندید و روی حالت “Slow Cook” به مدت 3 ساعت بپزید.
در انتها گشنیز و زعفران دم کرده را بیفزایید و با برنج سرو بنمایید.


محصول پیشنهادی:مولتی کوکر تولیپس RC – A442F


کباب بادمجان و مرغ با سس کنجد روی گریل

افطاری – کباب بادمجان و مرغ با سس کنجد روی گریل:

(یک غذای سالم و جدید با ترکیب طعم‌های شرقی)

مواد لازم:

  • 2 عدد بادمجان متوسط
  • تکه سینه مرغ
  • 1 قاشق چای‌خوری زعفران دم کرده
  • قاشق غذاخوری کنجد
  • 1 قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه
  • قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 عدد گوجه فرنگی حلقه‌ای
  • 1 قاشق غذاخوری ریحان
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

بادمجان‌ها را ورقه‌ای برش دهید و رویشان کمی نمک بپاشید. بعد از 15 دقیقه آب اضافی‌شان را بگیرید.
سینه مرغ را باریک برش دهید و با زعفران، فلفل سیاه و روغن زیتون مزه‌دار کنید.
روی گریل داغ، ورقه‌های بادمجان و مرغ را گریل نمایید تا هر دو طرف طلایی شوند.
برای تهیه سس، کنجد را با رب گوجه، 1 قاشق غذاخوری آب و کمی نمک مخلوط کرده و روی حرارت کم کمی گرم نمایید.
بادمجان‌ها و مرغ را لایه‌لایه روی هم بچینید، گوجه‌های حلقه‌ای را رویشان قرار دهید و سس کنجد را روی غذا بریزید.


کوفته نخودفرنگی و گردو در سرخ‌کن بدون روغن

کوفته نخودفرنگی و گردو در سرخ‌کن بدون روغن

(یک کوفته کاملاً متفاوت و مغذی با بافتی سبک)

مواد لازم:

  • 1 لیوان نخودفرنگی پخته‌
  • 1/2 لیوان گردو
  • 2 قاشق غذاخوری ریحان
  • 1 عدد سیب‌زمینی متوسط پخته‌
  • 1 قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
  • نمک به میزان لازم
  • 1 قاشق چای‌خوری زعفران
  • 1 عدد پیازچه
  • 2 قاشق غذاخوری آرد نخودچی
  • 1 قاشق غذاخوری کنجد

طرز تهیه:

نخودفرنگی، گردو، سیب‌زمینی و ادویه‌ها را در غذاساز مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
آرد نخودچی را اضافه کنید و ورز دهید.
مواد را به شکل کوفته‌های کوچک درآورید و رویشان کنجد بپاشید.
کوفته‌ها را در سرخ‌کن بدون روغن به مدت 10 دقیقه در دمای 180درجه بپزید.


محصول پیشنهادی:سرخ کن بدون روغن ژانومه مدل JA540


از سحر تا افطار

سوپ هویج و گشنیز با طعم نعناع:

(یک سوپ سبک، معطر و بسیار مناسب برای افطار)

مواد لازم:

  • 2 عدد هویج متوسط
  • 1 عدد سیب‌زمینی
  • 1 عدد پیازچه
  • 2 لیوان آب
  • 1 قاشق غذاخوری گشنیز
  • 1 قاشق چای‌خوری نعناع خشک
  •  نمک به میزان لازم
  • 1/2 قاشق چای‌خوری فلفل سیاه

طرز تهیه:

هویج، سیب‌زمینی و پیازچه را با آب و نمک روی حرارت ملایم بپزید.
وقتی مواد نرم شدند، با گوشت‌کوب برقی یا میکسر، مواد را پوره کنید.
گشنیز، فلفل و نعناع خشک را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر روی حرارت کم بجوشانید.
با نان تست سرو کنید.


توپک خرما با گردو

شیرینی خرما و گردو با روکش کنجد (رژیمی و مناسب افطار):

(یک شیرینی خاص، بدون شکر و سالم)

مواد لازم:

  • 10 عدد خرما (بدون هسته و نرم)
  • 1/2 لیوان گردوی
  • 1 قاشق غذاخوری عسل
  • 1 قاشق غذاخوری کنجد
  • 1/2 قاشق چای‌خوری دارچین

طرز تهیه:

خرماها را له کنید و گردو، دارچین و عسل را اضافه بنمایید.
مخلوط را ورز دهید و به شکل توپک‌های کوچک درآورید.
توپک‌ها را در کنجد بغلتانید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شوند.


مرغ تندوری هندی با طعمی متفاوت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × دو =