مقالات

سفره‌ی رمضان با طعم‌های جدید

از سحر تا افطار
  • از سحر تا افطار با غذاهای خوشمزه برای روزه‌داران:

     

    از سحر تا افطار، در ماه رمضان میهمان سفره‌ی رحمت الهی هستیم و باید این فرصت را برای خودسازی و نزدیکی به خدا غنیمت بشماریم.

    این ماه پر برکت، زمانی برای تزکیه‌ی روح، تقویت اراده و درک حال نیازمندان است. روزه نه تنها یک عبادت بزرگ، بلکه تمرینی برای صبر، شکرگزاری و مهربانی محسوب می‌شود.

    یکی از مهم‌ترین جنبه‌های این ماه، تغذیه‌ی سالم و متعادل است که به حفظ انرژی و افزایش نشاط کمک می‌کند.

    غذاهای مقوی و سالم در وعده‌های سحر و افطار، تأثیر زیادی بر سلامت بدن و کاهش احساس خستگی دارند.

    در این بلاگ، سه غذای جدید، یک سوپ سالم و یک شیرینی معرکه معرفی می‌کنیم تا سفره‌ی افطار و سحر را متنوع، خوشمزه و در عین حال مغذی نماییم. 😋🌙✨


    خوراک مرغ و لوبیا چیتی در مولتی کوکر

    سحری – خوراک مرغ و لوبیا چیتی در مولتی کوکر:

    (یک خوراک مقوی و خوشمزه که با حرارت ملایم در مولتی کوکر آماده می‌شود)

    مواد لازم:

    • 2 تکه سینه یا ران مرغ
    • 1 لیوان لوبیا چیتی (از قبل بخیسانید)
    • 1 عدد پیازچه
    • 2 عدد گوجه‌فرنگی
    • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
    • 1 قاشق چای‌خوری زعفران دم کرده
    • نمک به میزان لازم
    • 1عدد سیب‌زمینی
    • 1 قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
    • 2 لیوان آب
    • 1 قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
    • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

    طرز تهیه:

    مرغ را با روغن زیتون در مولتی کوکر کمی تفت دهید تا طلایی شود.
    پیازچه، رب گوجه و گوجه فرنگی رنده شده را اضافه نمایید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید.
    لوبیا چیتی، سیب‌زمینی، آب و ادویه‌ها را اضافه نموده و درب مولتی کوکر را ببندید و روی حالت “Slow Cook” به مدت 3 ساعت بپزید.
    در انتها گشنیز و زعفران دم کرده را بیفزایید و با برنج سرو بنمایید.


    محصول پیشنهادی:مولتی کوکر تولیپس RC – A442F


    کباب بادمجان و مرغ با سس کنجد روی گریل

    افطاری – کباب بادمجان و مرغ با سس کنجد روی گریل:

    (یک غذای سالم و جدید با ترکیب طعم‌های شرقی)

    مواد لازم:

    • 2 عدد بادمجان متوسط
    • تکه سینه مرغ
    • 1 قاشق چای‌خوری زعفران دم کرده
    • قاشق غذاخوری کنجد
    • 1 قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
    • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه
    • قاشق غذاخوری روغن زیتون
    • 1 عدد گوجه فرنگی حلقه‌ای
    • 1 قاشق غذاخوری ریحان
    • نمک به میزان لازم

    طرز تهیه:

    بادمجان‌ها را ورقه‌ای برش دهید و رویشان کمی نمک بپاشید. بعد از 15 دقیقه آب اضافی‌شان را بگیرید.
    سینه مرغ را باریک برش دهید و با زعفران، فلفل سیاه و روغن زیتون مزه‌دار کنید.
    روی گریل داغ، ورقه‌های بادمجان و مرغ را گریل نمایید تا هر دو طرف طلایی شوند.
    برای تهیه سس، کنجد را با رب گوجه، 1 قاشق غذاخوری آب و کمی نمک مخلوط کرده و روی حرارت کم کمی گرم نمایید.
    بادمجان‌ها و مرغ را لایه‌لایه روی هم بچینید، گوجه‌های حلقه‌ای را رویشان قرار دهید و سس کنجد را روی غذا بریزید.


    کوفته نخودفرنگی و گردو در سرخ‌کن بدون روغن

    کوفته نخودفرنگی و گردو در سرخ‌کن بدون روغن

    (یک کوفته کاملاً متفاوت و مغذی با بافتی سبک)

    مواد لازم:

    • 1 لیوان نخودفرنگی پخته‌
    • 1/2 لیوان گردو
    • 2 قاشق غذاخوری ریحان
    • 1 عدد سیب‌زمینی متوسط پخته‌
    • 1 قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
    • نمک به میزان لازم
    • 1 قاشق چای‌خوری زعفران
    • 1 عدد پیازچه
    • 2 قاشق غذاخوری آرد نخودچی
    • 1 قاشق غذاخوری کنجد

    طرز تهیه:

    نخودفرنگی، گردو، سیب‌زمینی و ادویه‌ها را در غذاساز مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
    آرد نخودچی را اضافه کنید و ورز دهید.
    مواد را به شکل کوفته‌های کوچک درآورید و رویشان کنجد بپاشید.
    کوفته‌ها را در سرخ‌کن بدون روغن به مدت 10 دقیقه در دمای 180درجه بپزید.


    محصول پیشنهادی:سرخ کن بدون روغن ژانومه مدل JA540


    از سحر تا افطار

    سوپ هویج و گشنیز با طعم نعناع:

    (یک سوپ سبک، معطر و بسیار مناسب برای افطار)

    مواد لازم:

    • 2 عدد هویج متوسط
    • 1 عدد سیب‌زمینی
    • 1 عدد پیازچه
    • 2 لیوان آب
    • 1 قاشق غذاخوری گشنیز
    • 1 قاشق چای‌خوری نعناع خشک
    •  نمک به میزان لازم
    • 1/2 قاشق چای‌خوری فلفل سیاه

    طرز تهیه:

    هویج، سیب‌زمینی و پیازچه را با آب و نمک روی حرارت ملایم بپزید.
    وقتی مواد نرم شدند، با گوشت‌کوب برقی یا میکسر، مواد را پوره کنید.
    گشنیز، فلفل و نعناع خشک را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر روی حرارت کم بجوشانید.
    با نان تست سرو کنید.


    توپک خرما با گردو

    شیرینی خرما و گردو با روکش کنجد (رژیمی و مناسب افطار):

    (یک شیرینی خاص، بدون شکر و سالم)

    مواد لازم:

    • 10 عدد خرما (بدون هسته و نرم)
    • 1/2 لیوان گردوی
    • 1 قاشق غذاخوری عسل
    • 1 قاشق غذاخوری کنجد
    • 1/2 قاشق چای‌خوری دارچین

    طرز تهیه:

    خرماها را له کنید و گردو، دارچین و عسل را اضافه بنمایید.
    مخلوط را ورز دهید و به شکل توپک‌های کوچک درآورید.
    توپک‌ها را در کنجد بغلتانید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شوند.


    مرغ تندوری هندی با طعمی متفاوت

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۲ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *