آشپزی, انواع غذاهای ملل دنیا

گراتن مرغ بادمجان رژیمی

گراتن مرغ با بادمجان رژیمی
  • گراتن مرغ با بادمجان رژیمی:

     

    گراتن یک نوع غذای فرانسوی می باشد که انواع مختلف دارد ما در این مقاله دستور تهیه گراتن مرغ و بادمجان را قرار دادیم .

    مواد لازم برای تهیه سس سفید :

    شیر : 1 لیوان
    آرد : 2 قاشق غذاخوری
    کره : 5 گرم
    نمک و فلفل : به میزان دلخواه

    مواد لازم برای تهیه گراتن مرغ بادمجان :

    سینه مرغ : یک کیلوگرم
    بادمجان متوسط : 12 عدد
    سس سفید غلیظ : 3 پیمانه
    پیاز : 1 عدد
    پنیر پیتزا : 120 گرم
    نمک و فلفل : به اندازه دلخواه

    دستور تهیه سس سفید :

    کره را روی حرارت می گذاریم تا آب شود سپس آرد را اضافه می کنیم و هم می زنیم  تا آرد و کره کمی با هم تفت بخورند .

    بعد از اینکه کمی آرد و کره را تفت دادیم شیر را به آرامی اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا به جوش آیدو کمی غلیظ شود.

    هنگامی که شیر غلیظ شد نمک و فلفل را اضافه می کنیم و بعد از اینکه موادمان کمی غلیظ شد آن را از روی گاز برمی داریم .

    گراتن مرغ با بادمجان
    دستور پخت گراتن مرغ با بادمجان:

    ابتدا سینه های مرغ را با پیاز ،نمک و فلفل و دو لیوان آب می گذاریم بپزد.

    بعد از اینکه مرغ پخت آن را از روی حرارت برمیداریم و به تکه های کوچک تقسیم می کنیم.

    بادمجان را روی آتش  کبابی می کنیم تا کاملأ بپزد سپس سر و پوست آنها را می گیریم.

    بعد از اینکه بادمجان ها پخت آنها را با ساطور خرد می کنیم ( به اصطلاح ساطوری می کنیم.)
    مقداری از سس سفید را ته قالب می ریزیم سپس بادمجان های خردشده را در قالب می چینیم.

    سینه های مرغ خرد شده را روی بادمجان ها قرار می دهیم و کمی سس سفید و پنیر پیتزا روی مرغها می ریزیم.
    دوباره بادمجان ها را روی مواد می چنیم و سس و پنیر پیتزا را هم روی بادمجان ها می ریزیم.

    سپس قالب را روی پنجره آخر فر از بالا به مدت 45 تا 60 دقیقه قرار می دهیم تا روی گراتن کاملأ طلایی شود .

     ارزش غذایی بادمجان:

    یک فنجان (۸۲ گرم) بادمجان خام حاوی مواد مغذی زیر است :

    کالری : ۲۰

    کربوهیدرات : ۵ گرم

    فیبر : ۳ گرم

    پروتئین : ۱ گرم

    بادمجان علاوه بر داشتن انواع ویتامین ها و مواد معدنی، دارای تعداد زیادی آنتی اکسیدان می باشد.

    بادمجان به ویژه سرشار از آنتوسیانین هستند، نوعی رنگدانه با خواص آنتی اکسیدانی که مسئول رنگ آنها است.

    به طور خاص، آنتوسیانین موجود در بادمجان ها به نام نازونین بسیار مفید است.

    آزمایشات نشان داده است که نازونین در محافظت از سلول ها در برابر آسیب رادیکال های آزاد مضر موثر است.

     

    دستور پخت پیتزای بادمجان لقمه ای

     

    بادمجان شکم پر ترکیه ای

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.