آشپزی, انواع غذاهای ملل دنیا, بلاگ

طرز تهیه کوفته روسی مجلسی

کوفته روسی
  • کوفته روسی مجلسی :

    کوفته روسی مجلسی غذایی بسیار خوشمزه می باشد و دستور تهیه راحتی دارد.

    این کوفته دارای 1800 کالری می باشد.

    در کوفته روسی از سبزیجات معطری مثل گشنیز و جعفری استفاده می کنیم.

    گشنیز حاوی آهن، کلسیم، ویتامین K و کاروتنوئیدهاست.

    جعفری حاوی ویتامین C، ویتامین A، ویتامین K، فیبر و پتاسیم است.

    کوفته روسی

    مواد لازم برای تهیه کوفته روسی :

    سیب زمینی پخته شده 300 گرم

    پیاز داغ 1 قاشق غذا خوری

    تخم مرغ آب پز 3 عدد

    گشنیز و جعفری  150 گرم

    زرشک 1 قاشق غذا خوری

    رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری

    تخم مرغ خام 1 عدد

    گوشت چرخ کرده نیم کیلو

    آرد سوخاری به میزان لازم

    گردو به میزان لازم

    زعفران به میزان لازم

    نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

    روغن به میزان لازم

    طرز تهیه کوفته روسی مجلسی :

    1) پیاز را ریز خرد کنید و داخل تابه بریزید.
    2) کمی که پیاز تفت خورد گوشت را به پیاز اضافه می کنیم و با هم سرخ می کنیم.
    3) آب گوشت که کشیده شد گشنیز و جعفری خرد شده را اضافه می کنیم.
    4) در این مرحله رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و همراه با بقیه مواد تفت می دهیم.
    5) سپس نمک ، فلفل سیاه، زردچوبه و آب زعفران را به مواد داخل تابه اضافه می کنیم.
    6) سیب زمینی و تخم مرغ را رنده می کنیم و به مواد داخل تابه اضافه می کنیم.
    7) بعد از اینکه مواد مان با هم کمی تفت خورد از روی شعله بر می داریم.
    8
    ) همه مواد را خوب باهم ورز می دهیم.
    9) از مواد مان به اندازه یک نارنگی کوچک بر میداریم و وسط آن را گود می کنیم.

    10) کمی زرشک و گردو می ریزیم و کوفته را شکل می دهیم.
    11) کوفته را داخل تخم مرغ خام می زنیم و بعد داخل آرد سوخاری می غلتانیم.
    12) کوفته ها را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم و بعد آنها را داخل روغن سرخ می کنیم.
    13) کوفته روسی شما آماده است می توانید این غذای خوشمزه را با سس گوجه فرنگی سرو کنید.

     

     

     

    کباب کاکوری هندی

     

     

     

     

     

     

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.