آشپزی, انواع آش، حلیم

حلیم بادمجان مجلسی اصفهانی با گوشت

حلیم بادمجان اصفهانی

حلیم بادمجان مجلسی اصفهانی با گوشت  :

 

حلیم بادمجان مجلسی اصفهانی با گوشت از غذاهای محبوب ما ایرانیان است و این غذا بیشتر در ماه رمضان مورد استقبال قرار می گیرد .

در ادامه طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی را خواهید دید که پای ثابت سفره ماه رمضان اصفهانی ها است.

 

مواد لازم :

بادمجان قلمی بدون تخم : 1/5 کیلو گرم

گوشت گردن یا سر دست : 500 گرم

برنج : 1/2 پیمانه

کشک : 2 پیمانه

زعفران : 1 قاشق غذا خوری

پیاز : 3 عدد

سیر : 4 حبه

نعنا خشک : 2 قاشق غذا خوری

نمک ، فلفل و زردچوبه : به مقذار لازم

روغن : به مقدار لازم

 

حلیم بادمجان اصفهانی

 

بیشتر بخوانید ته چین مرغ و بادمجان

طرز تهیه حلیم بادمجان مجلسی اصفهانی با گوشت :

ابتدا بادمجان ها را  از دراز برش بزنید  و در آب نمک قرار دهید تا هنگام سرخ کردن روغن کمتری جذب کند.

بادمجان  ها را از آب نمک در آورید و خشک کنید و در روغن داغ سرخ کنید و بعد از سرخ کردن آنها را با دو پیمانه آب بپزید.

برنج را با دو پیمانه آب بپزید تا برنج له و شفته شود دقیقا مثل برنج شله زرد.

گوشت را با پیاز و زردچوبه بپزید. تا قبل از پخت کامل گوشت به آن نمک اضافه نکنید که گوشت سفت و دیرپز نشود.

بعد از پخت گوشت نمک آن را اندازه کنید.

بهتر است گوشت حلیم بادمجان اصفهانی کمی چرب باشد به همین خاطر بهتر است از گوشت گردن یا سردست که کمی چرب‌تر است استفاده کنید.

بعد از اینکه گوشت کاملا پخت  اجازه دهید تا سرد شود سپس استخوان ها و رگ و ریشه گوشت را جدا کنید .

در این مرحله گوشت و بادمجان ها را با گوشت برقی یا دستی خوب له کنید.

اکنون برنج را به مخلوط گوشت و بادمجان اضافه کنید و به خوبی با گوشت‌کوب له کنید.

کشک را به مخلوط گوشت و برنج و بادمجان اضافه کنید تا مزه دلخواه به دست آید.

پیازها و سیرها را سرخ کنید و نعناع را همراه با زردچوبه تفت دهید.

نیمی از پیاز داغ ها و سیر داغ ها را به همراه نعناع داغ ، فلفل و زعفران به حلیم اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.

حلیم بادمجان اصفهانی شما آماده سرو است آن را در ظرف بکشید و روی حلیم را با مابقی پیاز داغ و سیرداغ و کشک تزیین کنید.

بادمجان شکم پر ترکیه

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *