بلاگ, مقالات

کباب کاکوری هندی

کباب کباب کاکوری هندی:

کباب کاکوری هندی یکی از غذاهای پرطرفدار کشور هند می باشد .

این کباب شبیه به کباب کوبیده ایران می باشد .

در تهیه این کباب هندی  از گوشت بره چرخ کرده یا ساطوری استفاده می شود.

کباب کاکوری نام خود را از شهر کاکوری که در حومه ی لاکنو قرار دارد گرفته است.

این کباب با نرمترین قسمت گوشت گوسفند و چندین ادویه تهیه  می شود.

غذاهای هندی پر ادویه و تند هستند کباب کاکوری هم اینگونه می باشد.

کباب کاکوری هندی

کباب کاکوری هندی

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده گوسفندی 2 فنجان

پوره سیر و زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری

پیاز رنده شده و آب گرفته شده ۱ عدد

نمک ۲ قاشق غذاخوری

پودر فلفل سیاه ۱/۴ قاشق غذاخوری

گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

فلفل سبز خرد شده به مقدار لازم برای طعم دار کردن

پاپایا خام خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

میخک ۴ عدد

دانه هل سیاه ۱ عدد

پودر دارچین ۱/۸ قاشق غذاخوری

دانه زیره ۱ قاشق غذاخوری

جوز هندی رنده شده ۱/۴ قاشق غذاخوری

پیاز سرخ کرده ۱/۲ فنجان

آرد نخودچی ۱/۴ فنجان

تخم مرغ ۱ عدد

حلقه‌های پیاز برای تزیین

لیموترش برای تزیین

کباب کاکوری
دستور پخت کباب کاکوری:

تمام مواد را به جز تخم مرغ و آرد نخودچی و مواد تزیین را خوب مخلوط کنید.

حدود 4 ساعت به مواد استراحت بدهید .

بعد از 4 ساعت مواد را در مخلوط کن بریزید تا خمیر صاف و غلیظی بدست آورید.

سپس تخم مرغ و آرد نخودچی را اضافه کنید و مخلوط را به خوبی ورز بدهید.

روی مواد را بپوشانید و یک ساعت دیگر در یخچال قرار بدهید.

حدود 30 دقیقه قبل از سرو غذا، گوشت را به سیخ‌ها بکشید.

روش اول می توانید کباب‌ها را داخل روغن در تابه سرخ کنید.

در روش دوم  می توانید فر را از قبل گرم کنید و داخل سینی فر را چرب کنید و داخل آن بچینید و داخل فر قرار بدهید تا کباب شوند.

در روش سوم  کباب را روی ذغال بپزید .

مراقب باشید کباب نسوزد و همه طرف آن به صورت یکسان بپزد.

مقداری ادویه‌ی ماسالا روی پیاز‌های حلقه شده بریزید و با لیموترش و سبزی معطر در کنار کباب هندی سرو کنید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − ده =