آشپزی, انواع غذاهای ملل دنیا

فلفل دلمه شکم پر با مرغ

فلفل دلمه شکم پر مکزیکی
  • فلفل دلمه شکم مکزیکی:

     

    فلفل دلمه شکم پر مکزیکی طعمی بی‌نظیر  و شگفت انگیزی دارد و پیشنهاد خوبی برای همراهی با سایر غذا‌های مهمانی است.

    در ادامه با  مجله آرکا همراه باشید و دستور پخت این غذای خوشمزه را یاد بگیرید.

    مواد لازم :

    فلفل دلمه ای بزرگ با رنگهای مختلف : 4 عدد

    برنج : 2 پیمانه

    لوبیا قرمز کنسروی : 280 گرم

    پنیر موزارلا : 2 پیمانه

    گوشت بوقلمون یا مرغ :  450 گرم

    ذرت کنسروی : 1/2 پیمانه

    سس سالسا : 1 پیمانه

    فلفل و نمک : به مقدار لازم

    بیشتر بخوانید دستور پخت پیتزای بادمجان لقمه ای

    زمان آماده سازی : 30 دقیقه

    زمان پخت : 1 ساعت

    طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر مکزیکی :

    ابتدا برنج را بپزید سپس لوبیا ، ذرت ، برنج ، پنیر و سس سالسا را با هم مخلوط کنید .

    طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر مکزیکی

    گوشت را چرخ کنید و درون تابه بریزید و تفت دهید، پس از چند دقیقه سس سالسا را به گوشت اضافه کنید .

    پس از اینکه گوشت طلایی شد آن را از روی حرارت بردارید .

    گوشت را به برنج ، لوبیا ، ذرت ، پنیر و سس سالسا اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید.

    مخلوط گوشت و سس سالسا

    مخلوط گوشت و سس سالسا

    فلفل دلمه ای ها را از درازا به دو نیم تقسیم کنید.

    موادی که حاضر کردیم را داخل شکم فلفل دلمه ای ها می ریزیم سپس روی مواد  را با پنیر پیتزا بپوشانید.

    فلفل دلمه ای ها شکم پر  را به مدت 30 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتی گراد درون فر قرار دهید.

    فلفل دلمه ای

    نکات :

    اگر می خواهید این غذا را به سبک مکزیکی ها سرو کنید فلفل فراوان به آن اضافه کنید .

    به جای گوشت بوقلمون می توانید از گوشت گوساله یا مرغ استفاده کنید.

    خواص فلفل دلمه ای :

    فلفل دلمه ای منبع عالی مواد مغذی مانند ویتامین‌های C، A و B6 و حاوی ویتامین E، ویتامین K، فولات و پتاسیم است  .

    فلفل دلمه ای برایکاهش وزن  موثر می باشد.

    یک فنجان فلفل دلمه ای حلقه شده تنها 31 کالری دارد و کاملاً  بدون چربی و کلسترول است.

    شما می‌توانید کالری بیشتری را با مصرف این نوع فلفل بسوزانید زیرا آن‌ها می‌توانند گرمازایی را در بدن فعال کرده و سرعت سوخت‌ و ساز را افزایش می‌دهند.

    فلفل های دلمه ای یک عملکرد ترموژنیک خفیف دارند که بدون افزایش ضربان قلب یا فشارخون مانند سایر انواع فلفل‌ها، باعث افزایش سوخت‌ و ساز بدن می‌شوند.

    1/2 فنجان فلفل دلمه ای تقریباً یک گرم فیبر دارد که به شما احساس سیری می‌دهد و باعث هضم آسان غذا  می شود.

    از سرطان روده نیز جلوگیری می‌کند. همچنین به درمان یبوست و سندرم روده تحریک‌پذیر کمک  می کند.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *