بلاگ, مقالات

طرز تهیه کوفته روسی

طرز تهیه کوفته روسی:

کوفته روسی غذایی بسیار خوشمزه می باشد و دستور تهیه راحتی دارد.

این کوفته دارای 1800 کالری می باشد .

در کوفته روسی از سبزیجات معطری مثل گشنیز و جعفری استفاده می کنیم .

گشنیز حاوی آهن، کلسیم، ویتامین K و کاروتنوئیدهاست.

جعفری حاوی ویتامین C ، ویتامین A ، ویتامین K  ، فیبر و پتاسیم می باشد.

مواد لازم برای تهیه کوفته روسی :

سیب زمینی پخته شده 300 گرم

پیاز داغ 1 قاشق غذا خوری

تخم مرغ آب پز 3 عدد

گشنیز و جعفری  150 گرم

زرشک 1 قاشق غذا خوری

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری

تخم مرغ خام 1 عدد

گوشت چرخ کرده نیم کیلو

آرد سوخاری به میزان لازم

گردو به میزان لازم

زعفران به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

روغن به میزان لازم

طرز تهیه کوفته روسی :

1) پیاز را ریز خرد کنید و داخل تابه بریزید.
2) کمی که پیاز تفت خورد گوشت را به پیاز اضافه می کنیم و با هم سرخ می کنیم .
3) آب گوشت که کشیده شد گشنیز و جعفری خرد شده را اضافه می کنیم .
4) در این مرحله رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و همراه با بقیه مواد تفت می دهیم.
5) سپس نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و آب زعفران را به مواد داخل تابه اضافه می کنیم.
6) سیب زمینی و تخم مرغ را رنده می کنیم و به مواد داخل تابه اضافه می کنیم .
7) بعد از اینکه موادمان با هم کمی تفت خورد از روی شعله برمیداریم .
8
) همه مواد را خوب باهم ورز می دهیم .
9) از موادمان به اندازه یک نارنگی کوچک بر میداریم و وسط آن را گود می کنیم

10) کمی زرشک و گردو می ریزیم و کوفته را شکل می دهیم .
11) کوفته را داخل تخم مرغ خام می زنیم و بعد داخل آرد سوخاری می غلتانیم .
12) کوفته ها را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم و بعد آنها را داخل روغن سرخ می کنیم .
13) کوفته روسی شما آماده است می توانید این غذای خوشمزه را با سس گوجه فرنگی سرو کنید.
ارمنی پلو با بال مرغ :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش + 19 =