کوفته روسی:
کوفته روسی غذایی بسیار خوشمزه می باشد و دستور تهیه راحتی دارد.
این کوفته دارای 1800 کالری می باشد .
در کوفته روسی از سبزیجات معطری مثل گشنیز و جعفری استفاده می کنیم .
گشنیز حاوی آهن، کلسیم، ویتامین K و کاروتنوئیدهاست.
جعفری حاوی ویتامین C ، ویتامین A ، ویتامین K ، فیبر و پتاسیم می باشد.
مواد لازم برای تهیه کوفته روسی :
سیب زمینی پخته شده 300 گرم
پیاز داغ 1 قاشق غذا خوری
تخم مرغ آب پز 3 عدد
گشنیز و جعفری 150 گرم
زرشک 1 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
تخم مرغ خام 1 عدد
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
آرد سوخاری به میزان لازم
گردو به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
طرز تهیه کوفته روسی :
1) پیاز را ریز خرد کنید و داخل تابه بریزید.
2) کمی که پیاز تفت خورد گوشت را به پیاز اضافه می کنیم و با هم سرخ می کنیم .
3) آب گوشت که کشیده شد گشنیز و جعفری خرد شده را اضافه می کنیم .
4) در این مرحله رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و همراه با بقیه مواد تفت می دهیم.
5) سپس نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و آب زعفران را به مواد داخل تابه اضافه می کنیم.
6) سیب زمینی و تخم مرغ را رنده می کنیم و به مواد داخل تابه اضافه می کنیم .
7) بعد از اینکه موادمان با هم کمی تفت خورد از روی شعله برمیداریم .
8) همه مواد را خوب باهم ورز می دهیم .
9) از موادمان به اندازه یک نارنگی کوچک بر میداریم و وسط آن را گود می کنیم
10) کمی زرشک و گردو می ریزیم و کوفته را شکل می دهیم .
11) کوفته را داخل تخم مرغ خام می زنیم و بعد داخل آرد سوخاری می غلتانیم .
12) کوفته ها را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم و بعد آنها را داخل روغن سرخ می کنیم .
13) کوفته روسی شما آماده است می توانید این غذای خوشمزه را با سس گوجه فرنگی سرو کنید.
ارمنی پلو با بال مرغ :