بلاگ, آشپزی, انواع سوپ شوربا

طرز تهیه سوپ رژیمی بادمجان

سوپ رژیمی بادمجان

طرز تهیه سوپ رژیمی بادمجان :

سوپ رژیمی بادمجان یک پیش غذا فوق العاده رژیمی و خوشمزه می باشد .

سبزیجات به کار رفته در این سوپ رژیمی و چربی سوز  می باشند.

مواد لازم برای تهیه سوپ بادمجان :

بادمجان عدد
فلفل دلمه ای قرمز ، زرد یا نارنجی 2 عدد
مارچوبه 3 عدد
کرفس 2 شاخه
گوجه فرنگی 2 عدد
پیاز 2 عدد
تره فرنگی یا پیازچه 2 عدد
سیر 4 حبه
کلم برگ کوچک 1 عدد
جعفری خرد شده 1 دسته
آویشن 1 تا 3 شاخه
نمک و فلفل به میزان کافی
آب 3 لیتر
6غ75ف

طرز تهیه سوپ رژیمی بادمجان :

طرز تهیه این سوپ رژیمی و خوشمزه بسیار راحت می باشد.

ابتدا سبزیجات را خوب بشویید و خرد کنید.

سپس سبزیجات را داخل آب بریزید همه سبزیجات به جز جعفری و آویشن.

آویشن را خرد نکنید و به صورت کامل به بقیه سبزیجات اضافه کنید.

در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید به مدت یک ساعت سبزیجات با حرارت ملایم بپزد.

بعد از یک ساعت در قابلمه را بردارید و آویشن ها را از سوپتان خارج کنید.

در این مرحله جعفری خرد شه را اضافه کنید.

نمک و فلفل بزنید و میل کنید .

نکته : اگر در ابتدا این سوپ با ذائقه تان سازگار نبود می توانید مقدار خیلی کمی آب مرغ به آن اضافه کنید و میل کنید .

images 2

خواص گیاه مارچوبه :

1-مارچوبه باعث کاهش وزن می شود.
هر 100 گرم مارچوبه فقط 20 کیلو کالری دارد و یک جایگزین مناسب برای میان وعده های ما می باشد.
مارچوبه باعث افزایش متابولیسم بدن شده و به عنوان یک چربی سوز به لاغری شما کمک می کند.

2- تقویت کننده قلب

3-برطرف کننده یبوست

4کاهش خطر ابتلا به سرطان با مارچوبه

5- تنظیم فشار خون

6- تقویت کننده قوای جنسی

7 – تب بر است

8- مارچوبه به دلیل ویتامین های مفیدی که دارد برای تقویت حافظه سودمند است.

دمنوش به زنجبیل دیپلا 120 گرمی

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *