بلاگ

طرز تهیه آش رشته خوشمزه خانگی

طرز تهیه آش رشته خوشمزه خانگی

مواد لازم برای تهیه آش رشته خوشمزه خانگی
  • سبزی آش: ۵۰۰ گرم (شامل مقدار بیشتری گشنیز و اسفناج یا برگ چغندر و مقدار کمتری تره و جعفری)
  • نخود: ۱۳۰ گرم (معادل دو سوم پیمانه)
  • لوبیا چیتی: ۱۳۰ گرم (معادل دو سوم پیمانه)
  • عدس: ۱۰۰ گرم (معادل نصف پیمانه)
  • رشته‌ی آش: ۲۰۰ گرم
  • پیاز: ۳ عدد بزرگ
  • سیر: ۲ بوته
    تفت دادن پیاز و سیر

    طرز تهیه آش رشته خوشمزه خانگی

  • نعنا خشک: ۳ قاشق غذاخوری
  • آرد (اختیاری): یک قاشق چای‌خوری
  • کشک: به میزان لازم
  • زردچوبه، فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم
  • طرز تهیه آش رشته خوشمزه خانگی

1- پیازها را به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید. دو سوم از پیاز خردشده را در تابه سرخ کنید تا کاملا طلائی شود. سپس یک بوته سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر بلند شود.

2-ادویه‌ها و نمک را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس ۲ لیتر آب جوش روی پیازها بریزید.

3- مقداری آب را در قابلمه ای مناسب بریزید و اجازه بدید آب به جوش آید سپس سبزی آش را به آب در حال جوش و پیازها اضافه کنید و اجازه دهید ۱ ساعت با درب بسته بپزد.

4-وقتی سبزی آش پخت، حبوبات پخته را به آن اضافه کنید و اجازه دهید نیم ساعت با سبزی جوش بخورند.

اضافه کردن حبوبات به آش

طرز تهیه آش رشته خوشمزه خانگی

نکته: حبوبات آش را باید از شب قبل خیس کنید و پیش از اضافه کردن به آش جداگانه بپزید.

در همین فاصله که حبوبات و سبزی آش در حال پختن هستند، کشک را در قابلمه بریزید، به آن آب اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.

یک سوم باقی‌مانده از پیاز خردشده را در ظرف کوچکی ریخته و به صورت شناور در روغن زیاد سرخ کنید.

وقتی پیازداغ آماده شد، آن را از ظرف خارج و یک بوته سیر پرک‌شده را در همان روغن سرخ کنید. بعد از آماده شدن سیرداغ آن را هم از روغن خارج کنید. نعنای

خشک را در همان روغن بریزید و سریع شعله‌ی گاز را خاموش کنید تا نعناداغ هم آماده شود.

نکته: برای درست کردن نعناداغ باید
کشک و پیازداغ

طرز تهیه آش رشته خوشمزه خانگی

شعله‌ی گاز را پس از ریختن نعنای خشک در روغن خیلی زود خاموش کنید.

نعنا خشک سریع می‌سوزد و تنها کمی حرارت برایش کافی است.

بعد از نیم ساعت که حبوبات همراه سبزی جوشید و سبزی کاملا پخت، رشته‌های آشی را به سه قسمت خرد و به آش اضافه کنید.

درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه رشته کاملا بپزد.

زمانی که رشته کاملا پخت، نیمی از نعنا داغ و کمی از کشک را به آش اضافه کنید.

در این مرحله می‌توانید کمی از آش را در یک ظرف با آرد مخلوط و به قابلمه اضافه کنید تا لعاب آش بیشتر شود.

اما پیشنهاد می‌کنیم برای جا افتادن آش به جای این کار، یک دم‌کنی روی در قابلمه قرار دهید .

اجازه دهید برای ۳۰ دقیقه آش شما با شعله‌ی خاموش جا بیفتد و لعاب‌دار شود.

در آخر نمک آش را تنظیم کنید.آش رشته را در ظرف بکشید و روی آن را با کشک، نعنا داغ، پیاز داغ و سیرداغ تزئین کنید.

شما می توانید این آش خوشمزه را در سرویس قابلمه هفت پارچه گرانیتی راژان تهیه کنید.

آش رشته

 

 

 

 

 

مطالب مربوط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 + هشت =