آشپزی, غذای ملل

سوفله مرغ با لوبیا

سوفله مرغ با لوبیا

سوفله مرغ با لوبیا :

سوفله مرغ با لوبیا غذایی فرانسوی می باشد که بسیار سریع تهیه می شود.

به عنوان غذا می توان در آن از گوشت، ماهی، صدف، سبزیجات، سیب زمینی، انواع حبوبات مانند لوبیا و سایر مواد غذایی نیز استفاده کرد.

مواد لازم برای سوفله مرغ با لوبیا:

فلفل سیاه : 1/8 قاشق چای خوری

نمک : 1/8 قاشق چای خوری

آبلیمو : 4 قاشق چای خوری

مرغ  : 2 و 1/4 لیوان

زیره :1/4 قاشق چای خوری

پونه خشک : 1 قاشق چای خوری

سیر : 1 قاشق چای خوری

پنیر پیتزا : 200 گرم

کنسرو لوبیا بدون آب : 1 عدد

فلفل دلمه ای متوسط  : 1 عدد

فلفل قرمز شیرین متوسط : 2 عدد

پیازچه : 1/4 لیوان

گشنیز : 1/2 لیوان

نان تورتیلا ، لواش یا تافتون : به اندازه کافی

روغن : به میزان لازم

طرز تهیه سوفله مرغ و لوبیا:

ابتدا مرغ را با مواد دلخواه پخته سپس ریش ریش کنید و کنار بگذارید.

داخل تابه قدری روغن بریزید کمی که روغن گرم شد فلفل دلمه ای را در آن تفت دهید.

فلفل قرمز را نیز اضافه کرده و کمی تفت دهید سپس سیر رنده شده ،  لوبیا ،زیره و پونه  را به فلفل ها اضافه کنید و خوب تفت دهید.

بعد از اینکه مواد با هم تفت دادیم مرغی که ریش ریش کردیم را به آنها اضافه می کنیم.

نان را به شکل دلخواه برش می زنیم و داخل روغن سرخ می کنیم .

ظرفی مناسب انتخاب کرده و آن را چرب کنید یا از کاغذ روغنی استفاده کنید.

کف ظرف مقداری از نان ها را می چینیم و روی آنها را با مواد پر می کنیم.

روی مواد را با پنیر پیتزا پوشانده و گشنیز و پیازچه ساطوری شده بریزید.

سپس به مدت 15 الی 20 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.

نکات :

در صورت تمایل می توانید مرغ را سرخ کرده یا کبابی کنید.

مواد غذا را می توانید با هر نوع ماده دلخواه مثل ( زیتون ، ژامبون ، گوشت)

جایگزین کنید.

گراتن مرغ با بادمجان رژیمی

 

 

 

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.