آشپزی, بلاگ, سالادها

سالاد پاستا با اسفناج

سالاد پاستا با اسفناج

سالاد پاستا با اسفناج:

سالاد پاستا با اسفناج یک پاستا متفاوت با طعمی بسیار لذیذ و دلچسب است.

سالادهایی که هم غذا هستند و هم پیش غذا به سالاد ماکارونی معروف هستند.

مواد لازم :

پاستا : 400 گرم

کالباس : 10 ورق

گوجه فرنگی گیلاسی : 12 عدد

اسفناج : 4 پیمانه

نمک و فلفل و روغن مایع : به میزان لازم

مواد لازم برای سس سالاد پاستا با اسفناج:

سس فرانسوی : 1 پیمانه

روغن کنجد : 2 قاشق سوپ خوری

سس مایونز :1/2 پیمانه

نمک و فلفل : به میزان لازم

سس خردل : 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه سالاد پاستا با اسفناج :

در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب جوش بیاید ، سپس پاستا را همراه با کمی نمک و روغن داخل آب بریزید.

پاستا باید نرم شود بعد از اینکه پاستا نرم شد آن را داخل آبکش بریزید و کنار بگذارید.

در یک ماهی تابه کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.

کالباس ها را به صورت تکه های 1 در 4 سانت برش بزنید سپس آنها را داخل تابه سرخ کنید تا برشته شوند.

کالباس های برشته شده را داخل یک کاسه مناسب بریزید و کنار بگذارید.

گوجه ها را بشویید و سپس آنها را از وسط خرد کنید.

گوجه های خرد شده را داخل یک ظرف بریزید و اسفناج های خرد شده را به گوجه ها اضافه کنید.

پاستا را با کمی نمک و فلفل به گوجه و اسفناج اضافه می کنیم و مواد را به آرامی با هم مخلوط می کنیم.

سس را روی سالاد بریزید و خوب هم بزنید تا سس به خورد مواد برود.

سالاد را داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.

سالاد پاستا با اسفناج
طرز تهیه سس :

در یک کاسه سس فرانسوی ،مایونز ، خردل ، روغن کنجد و قدری نمک و فلفل بریزید و خوب با هم مخلوط کنید تا سس یک دستی حاصل شود.

نکات :

به جای کالباس می توانید از گوشت مرغ استفاده کنید.

به جای سس مایونز هم می توانید از ماست چکیده یا همزده استفاده کنید.

سالاد ماهی تن نیسو آز

رسپی ماکارونی با ریحان

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.