سالاد پاستا با اسفناج:
سالاد پاستا با اسفناج یک پاستا متفاوت با طعمی بسیار لذیذ و دلچسب است.
سالادهایی که هم غذا هستند و هم پیش غذا به سالاد ماکارونی معروف هستند.
مواد لازم :
پاستا : 400 گرم
کالباس : 10 ورق
گوجه فرنگی گیلاسی : 12 عدد
اسفناج : 4 پیمانه
نمک و فلفل و روغن مایع : به میزان لازم
مواد لازم برای سس سالاد پاستا اسفناج:
سس فرانسوی : 1 پیمانه
روغن کنجد : 2 قاشق سوپ خوری
سس مایونز :1/2 پیمانه
نمک و فلفل : به میزان لازم
سس خردل : 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه سالاد پاستا با اسفناج :
در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب جوش بیاید، سپس پاستا را همراه با کمی نمک و روغن داخل آب بریزید.
پاستا باید نرم شود بعد از اینکه پاستا نرم شد آن را داخل آبکش بریزید و کنار بگذارید.
در یک ماهی تابه کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
کالباس ها را به صورت تکه های 1 در 4 سانت برش بزنید سپس آنها را داخل تابه سرخ کنید تا برشته شوند.
کالباس های برشته شده را داخل یک کاسه مناسب بریزید و کنار بگذارید.
گوجه ها را بشویید و سپس آنها را از وسط خرد نمایید.
گوجه های خرد شده را داخل یک ظرف بریزید و اسفناج های خرد شده را به گوجه ها اضافه نمایید.
پاستا را با کمی نمک و فلفل به گوجه و اسفناج اضافه می کنیم و مواد را به آرامی با هم مخلوط می کنیم.
سس را روی سالاد بریزید و خوب هم بزنید تا سس به خورد مواد برود.
سالاد را داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
طرز تهیه سس :
در یک کاسه سس فرانسوی ،مایونز ، خردل ، روغن کنجد و قدری نمک و فلفل بریزید و خوب با هم مخلوط کنید تا سس یک دستی حاصل شود.
نکات :
به جای کالباس می توانید از گوشت مرغ استفاده کنید.
به جای سس مایونز هم می توانید از ماست چکیده یا همزده استفاده کنید.
https://arkashops.ir/%d8%b3%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%af-%d9%81%db%8c%d9%84%d9%87-%d9%85%d8%b1%d8%ba-chicken-fillet-salad/