سالاد فیله مرغ :
سالاد فیله مرغ یک سالاد تابستانی است که هم به عنوان غذا و هم پیش غذا سرو می شود.
این سالاد را می توانیم به عنوان یک شام سبک میل کنیم .
سالاد مرغ بسیار پرطرفدار است چون هم رژیمی و هم سرشار از پروتئین می باشد.
کسانی که سبزی خوار هستند هم می توانند با خیال راحت از آن میل کنند.
مواد لازم برای سالاد فیله مرغ :
فیله مرغ : 1 کیلوگرم
کاهو پیچ یا کاهو فرانسوی : 500 گرم
پیازچه : 2 عدد
فلفل دلمه ای قرمز : 1 عدد
فلفل دلمه ای نارنجی : 1 عدد
گشنیز : 1/4 پیمانه
جوانه گندم : 1/2 پیمانه
تخمه آفتاب گردان : 3 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
مواد لازم برای سس سالاد :
روغن کنجد : 2 قاشق سوپ خوری
سس خردل : 1/2 پیمانه
سرکه سیب : 2 قاشق چای خوری
سیر : 2 حبه
عسل : 3 تا 4 قاشق سوپ خوری
دانه کنجد : 2 قاشق سوپ خوری
پودر دارچین : 3/4 قاشق چای خوری
سس قرمز تند : 2 قاشق چای حوری
پودر زنجبیل : 1/2 قاشق چای خوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
دستور تهیه سالاد فیله مرغ :
ابتدا سینه مرغ را تکه تکه کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید سپس در تابه مقداری روغن بریزید.
تکه های مرغ را در روغن سرخ می کنیم .
کاهو و پیازچه ها را خرد می کنیم و در ظرفی می ریزیم .
فلفل دلمه ای های رنگی را خرد می کنیم و به کاهو پیازچه ها اضافه می کنیم.
گشنیز خرد شده ، جوانه گندم ، تکه های مرغ و مغز تخمه را نیز به کاهو و پیازچه ها اضافه می کنیم.
طرز تهیه سس سالاد فیله مرغ :
سیر را له می کنیم و همراه با سس خردل ، سس فلفل تند،سرکه سیب،عسل ، ادویه ها و روغن کنجد داخل قابلمه کوچکی می ریزیم.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا سس کمی غلیظ شود .
سس که غلیظ شد آن را تا موقع سرو سالاد داخل یخچال قرار دهید.
مرغ منبع مناسب پروتئین است و ۱۲۰ گرم آن حدود ۷۰ درصد نیاز پروتئین بدن را برآورده میسازد.
مرغ منبع بسیار مناسبی از ویتامین B3 (نیاسین) است که یک ویتامین ضد سرطان میباشد.