آشپزی, پیتزا و لازانیا

دستور پخت پیتزای بادمجان لقمه ای

پیتزای بادمجان لقمه ای

دستور پخت پیتزای بادمجان لقمه ای

دستور پخت پیتزای بادمجان لقمه ای بسیار ساده می باشد با ما همراه باشید تا دستور پخت این غذای خوشمزه یاد بگیرید .

مواد لازم برای تهیه پیتزای بادمجان

بادمجان دلمه ای ۲ عدد

نمک ۱ قاشق غذا خوری

سیر ۲ حبه

پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم

دانه ی زیتون بدون هسته ۱ فنجان

ذرت ۱ فنجان

فلفل دلمه ای ۱ عدد

کالباس ۲۰۰ گرم

مواد لازم برای تهیه سس پیتزای بادمجان لقمه‌ای :

روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری

سیر ۲ عدد

 گوجه فرنگی ۱ لیوان

نمک، فلفل، آویشن به میزان لازم

جعفری ۲ قاشق غذا خوری

دستور پخت پیتزای بادمجان لقمه ای

مرحله اول: سس

برای آماده سازی سس مخصوص پیتزای بادمجان لقمه ای کافی است که تمام مواد را با هم مخلوط کنید و در تابه مناسب بریزید و به مدت 10 تا 15 دقیقه حرارت دهید تا پوره گوجه و یا همان گوجه رنده شده نیز پخته شود .

مواد سس مان را در غذا ساز می ریزیم تا خوب با هم مخلوط شوند و بافت نرم و یک دستی پیدا کنند.

مرحله دوم: بادمجان

بادمجان ها را بشوئید و با پوست برش های حلقه ای بزنید.

نمک را بر روی بادمجان ها بپاشید تا تلخی بادمجان گرفته شود.

سپس بادمجانها را در ماهی تابه با دیواره بلند سرخ کنید و یا در فر کمی برشته کنید.

مرحله سوم: فر

داخل بادمجان ها را با کالباس ، سیر له شده ، ذرت ، زیتون پر کنید و سپس روی مواد پنیر پتیزا بریزید.

فر را با حرارت ۱۵۰۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود سپس بادمجانها را در تابه و یا سینی که از قبل چرب کرده اید بگذارید .

مرحله چهارم: پایان کار

پیتزای بادمجان لقمه ای را به مدت 15 تا 20 دقیقه درون فر قرار دهید تا خوب بپزد .

اگر از تابه استفاده می کنید تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و درب تابه را بگذارید تا پنیر ها آب شود.

بعد از گذشت مدتی پیتزای بادمجان لقمه ای شما آماده است. می توانید همراه سس مخصوص که آماده کرده اید پیتزای بادمجان لقمه ای را نوش جان فرمائید.

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سه + 1 =