بلاگ

دستور پخت پیتزای بادمجان لقمه ای

دستور پخت پیتزای بادمجان لقمه ای

دستور پخت پیتزای بادمجان لقمه ای

  • بادمجان دلمه ای ۲ عدد
  • نمک ۱ قاشق غذا خوری
  • سیر ۲ حبه
  • پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
  • دانه ی زیتون بدون هسته ۱ فنجان
  • ذرت ۱ فنجان
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد
  • کالباس ۲۰۰ گرم
  • مواد لازم برای تهیه سس پیتزای بادمجان لقمه‌ای
  • روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
  • سیر له شده ۲ عدد
  • پره گوجه فرنگی ۱ لیوان
  • نمک، فلفل، آویشن به میزان لازم
  • جعفری ساطوری شده ۲ قاشق غذا خوری
  • طرز تهیه پیتزای بادمجان لقمه‌ای

دستور پخت پیتزای بادمجان لقمه ای

  • مرحله اول: سس

    برای آماده سازی سس مخصوص پیتزای بادمجان دلمه ای کافی است که تمام مواد را با هم ترکیب کرده و در تابه مناسب بریزید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه حرارت دهید تا پوره گوجه و یا همان گوجه رنده شده نیز پخته شود . در آخر سس آماده شده را در غذاساز ریخته و یا با گوشکوب برقی بزنید تا سس پیتزای شما یکدست شود.

    مرحله دوم: بادمجان

    بادمجان ها را بشوئید و با پوست برش های حلقه ای نیز بزنید. نمک را به صورت یکنواخت و بر روی بادمجان ها بپاشید تا تلخ آب بادمجان گرفته شود. سپس بادمجانها را در ماهی تابه با دیواره بلند سرخ کنید و یا در فر کمی برشته کنید.

    مرحله سوم: فر

    فر را با حرارت ۱۵۰-۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود و یا یک ماهی تابه را برای آماده سازی پیتزا در نظر بگیرید. بادمجانها را در تابه و یا سینی که از قبل چرب شده است بگذارید و روی بادمجان ها را با مخلفاتی که در دستور آماده است پر کنید.

    مرحله چهارم: پایان کار

    اگر از فر استفاده می کنید به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه زمان دهید تا پیتزای بادمجان لقمه ای شما آماده شود. اگر از تابه استفاده می کنید تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و درب تابه را بگذارید تا پنیر ها آب شود. بعد از گذشت مدتی پیتزای بادمجان لقمه ای شما آماده است. می توانید همراه سس مخصوص که آماده کرده اید پیتزای بادمجان لقمه ای را نوش جان فرمائید. شما می توانید این غذای عالی را با استفاده از  سرویس ووک پنج پارچه گرانیتی ریما تهیه کنید.

    دستور پخت پیتزای بادمجان لقمه ای

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 2 =