مقالات

دستور تهیه پنکیک به زبان انگلیسی

دستور تهیه پنکیک به زبان انگلیسی

پنکیک

پنکیک

آشپزی به زبان انگلیسی:

در این قسمت ما اسامی انگلیسی وسایل مورد نیاز آشپزی که در دستورهای آشپزی ذکر می شوند آشنا می شویم و قادر میشوید تا با کمک آن یک دستور آشپزی را به طور کامل درک کنید.

آموزش - زبان - انگلیسی _ آشپزی _ در _ انگلیسی

آموزش _ زبان _ انگلیسی _ آشپزی _

آموزش - زبان - انگلیسی - آشپزی - در - انگلیسی

آموزش زبان انگلیسی در آشپزی

زبان _ انگلیسی - در - آشپزی - آموزش

آکادمی پویاروشان آموزش زبان انگلیسی در آشپزی

آشپزی در انگلیسی آموزش زبان انگلیسی

برای مثال به دستور تهیه پنکیک به زبان انگلیسی  زیر توجه کنید :

لازم به کر است که این دستور پخت از منبع انگلیسی زبان تهیه شده و به فارسی برگردانده شده است . پس با تقویت زبان خود میتوانید غذا های متنوع تری را طبخ کنید .

 

Ingredients

۱ ۱/۲ cups all-purpose flour

۳ ۱/۲ teaspoons baking powder

۱ teaspoon salt

۱ tablespoon white sugar

۱ ۱/۴ cups milk

۱ egg

۳ tablespoons butter, melted

Directions

Prep : 5m | Cook : 15m | Ready in : 20m

  • In a large bowl, sift together the flour, baking powder, salt and sugar. Make a well in the center and pour in the milk, egg and melted butter; mix until smooth.
  • Heat a lightly oiled griddle or frying pan over medium high heat. Pour or scoop the batter onto the griddle, using approximately 1/4 cup for each pancake. Brown on both sides and serve hot.

Tip : Aluminum foil can be used to keep food moist, cook it evenly, and make clean-up easier.

Nutrition Facts

Per Serving

 ۱۵۸ calories

۵٫۹ 

 ۲۱٫۷ 

 ۴٫۵ 

 ۳۸ 

 ۵۰۴ 

موارد مورد نیاز پنکیک

یک عدد نصفه فنجان آرد غنی شده (آرد علک شده در فارسی)

سه عدد نصفه قاشق چای خوری بکینگ پودر

یک قاشق چای خوری نمک

یک قاشق غذا خوری شکر سفید

یک چهارم فنجان شیر

یک عدد تخم مرغ

سه قاشق غذا خوری کره آب شده

دستور تهیه پنکیک به زبان انگلیسی

آماده سازی : ۵ دقیقه  | پخت : ۱۵ دقیقه | زمان کلی آماده سازی : ۲۰ دقیقه

  • در یک کاسه بزرگ آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر را با هم مخلوط کنید. بعد شیر و تخم مرغ و همچنین کره ذوب شده را به مرکز ظرف اضافه کنید و هم بزنید تا کل مایع صاف و یک دست شود .
  • سینی فر را کمی حرارت دهید و برای نچسبیدن موارد به آن کمی کره روی آن آب کنید . حالا مایع را بروی سطح سینی بریزید تا پخته شود . هر پنکیک با یک چهارم فنجان از مایع ساخته شده آماده میشود . دو طرف آنرا سرخ کنید و داغ داغ مصرف نمایید .

نکته کاربردی :

  • استفاده از فویل های آلمینیومی باعث میشود که مواد غذایی شما کیفیت و رطوبتشان را حفظ کنند. همچنین پخت آنها به صورت مساوی انجام شود و تمیز کاری راحت آسان تر باشد .
ارزش غذایی پنکیک

در هر وعده

۱۵۸ کالری

۵٫۹ گرم چربی

۲۱٫۷ گرم کربوهیدرات

۴٫۵ گرم پروتئین

۳۸ میلی گرم کلسترول

۵۰۴ میلی گرم سدیم

مطالب مربوط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + 15 =