آشپزی, خورشت ها

خورش هویج و آلو تبریزی

خورش هویج و آلو تبریزی

خورش هویج و آلو تبریزی :

خورش هویج و آلو تبریزی یکی از انواع خورش های ایرانی است که طعم ملایم و دلپذیری دارد.

اگر دنبال طعم خاص هستید خورش هویج را  به شما توصیه می کنیم.

این خورش خوش رنگ و خوش طعم است و می تواند به عنوان غذای اصلی سرو گردد .

مواد لازم :

گوشت ماهیچه یا ران مرغ : 500 گرم

پیاز : 1 عدد

رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری

آلو زرد : 250 گرم

هویج : 500 گرم

زعفران : 2 قاشق غذاخوری

آبلیمو تازه : 1/3 پیمانه

گوجه فرنگی 3 تا 4 عدد

نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم

خورش هویج و آلو تبریزی

حتما بخوانید خورشت ماست اصفهانی

 

طرز تهیه خورش هویج و آلو تبریزی:

پیاز را نگینی ریز کرده و با مقداری روغن سرخ کنید سپس فلفل ، زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید.

رب گوجه فرنگی را به پیاز اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم سپس مرغ یا گوشت را بیفزایید و یک لیتر آب روی آن بریزید.

پس از اینکه آب جوش آمد نمک را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم بماند.

در این فاصله هویج را به صورت خلالی خرد کنید .

سپس هویج های خلالی را به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم و درب تابه را می بندیم و اجازه می دهیم هویج ها نرم شود.

زعفران را دم می کنیم و به هویج اضافه کنید و بگذارید کمی بجوشد سپس هویج و آلو را به گوشت اضافه می کنیم.

در آخر آبلیمو را اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا خورش جا بیفتد.

در ادامه پس از گذشت ۳۰ دقیقه خورش را درون ظرف مورد نظر همراه پلو زعفرانی سرو می کنیم.

نکات مهم در طبخ خورش هویج و آلوی تبریزی

روی هویج پخته شده 1 قاشق چایخوری آبلیمو بریزید تا وقتی هویج ها را با قاشق هم می زنید نشکنند.

می‌توانید از رب انار ملس برای مزه‌دار کردن خورش استفاده کنید.

خورشت پرتقال با مرغ

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

9 − 1 =