آشپزی, خورشت ها

خورشت پرتقال با مرغ

خورشت پرتقال با مرغ

 خورشت پرتقال با مرغ :

خورشت پرتقال با مرغ یکی ازغذاهای فصلی شمال ایران می باشد .

این خورشت به روشهای مختلفی پخته می شود .

مواد لازم برای تهیه خورشت پرتقال با مرغ:

مرغ :  200 گرم

خلال پسته: 50 گرم

آب پرتقال : 3 لیوان

پرتقال بزرگ : 2 عدد

شکر : 2 قاشق غذا خوری

آرد : 2 قاشق غذا خوری

پیاز : 2 عدد متوسط

نمک و فلفل به میزان لازم

پرتقال

طرز تهیه خورش پرتقال با مرغ  :

ابتدا پرتقال را با کارد تیزی پوست بگیرید تا پوسته داخلی آن هم جدا شود سپس پرتقال را تکه تکه کنید و کنار بگذارید.

در ظرفی مناسب پیازها را خرد کنید و در روغن داغ تفت دهید در حدی که پیاز طلایی رنگ شود.

سینه مرغ را به تکه های کوچک ( به صورت نواری برش بزنید ) تقسیم کنید و  همراه پیاز تفت دهید.
شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید مرغ و پیاز با هم سرخ شوند.

در ظرفی جداگانه آب پرتقال را با شکر مخلوط کنید و بعد از حل شدن شکر در آب پرتقال آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا آرد خوب با آب پرتقال و شکر مخلوط شود.

به مرغ و پیاز زردچوبه و مقداری نمک و زعفران اضافه می کنیم و مواد را کمی تفت می دهیم سپس تکه های پرتقال را اضافه کنید.

مخلوط آب پرتقال به مرغ اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا خورشت کمی غلیظ شود.

زمانی که خورشت غلیظ شد در بشقاب می ریزیم و با خلال پسته تزیین می کنیم.

نکات :

مدت پخت این خورشت باید کوتاه باشد تا پرتقال شکل خودش را حفظ  کند .

مرغ را خوب بپزید .

مزه پرتقال با توجه ذائقه شما می تواند ترش یا شیرین باشد البته با توچه به اضافه کردن شکر بهتر است پرتقال کمی ترش باشد .

برای داشتن بهترین طعم ، بهتر است از پرتقال هایی استفاده کنید که طعمی ملس دارند که نه خیلی شیرین هستند نه خیلی ترش.

نکته دیگر اینکه در صورتی که پرتقال در دسترس نداشتید می توانید از نارنگی هم برای پخت این خورش استفاده کنید.

ارزش غذایی پرتقال
  • کالری 68
  • پتاسیم 232 میلی گرم
  • کل کربوهیدرات 17 گرم
  • رژیم غذایی فیبر 3 گرم 12٪
  • شکر 11 گرم
  • پروتئین 1 گرم
  • کلسیم

کباب کاکوری هندی

طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا هندی

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

16 − هفت =